InStat: Deybi Flores a 18. forduló legjobbjai között

Több mutatóban csapatunk teljesített a legjobban a hétvégi fordulóban, Flores és Kodro került be a legjobb húsz játékos közé.

Az OTP Bank Liga 18. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a DVSC ellen 1-1-es döntetlent játszó csapatunk a forduló második legmagasabb InStat-indexét (214) érte el. Labdabirtoklásban, illetve a passzok és a sikerrel megvívott párharcok számában az élen zártunk a tizenkét csapat közül, a sikeres cselek és a támadások számának mutatójában pedig a második helyen végeztünk.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa között csapatunkból a télen érkezett Deybi Flores, valamint Kenan Kodro kapott helyet, előbbi negyedikként, utóbbi tizenharmadikként. A passzok számában Fiola végzett elsőként, a cseleknél Schön másodikként, a helyzeteknél Kodro szintén másodikként, a kulcspasszoknál pedig Larsen harmadikként. A forduló legjobbjaiból összeállított álomcsapatba Deybi Flores került be.

Az OTP Bank Liga 18. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Varga Bence (Kecskemét, 247) - Kusnyír Erik (DVSC, 239), Oleksandr Safronov (ZTE, 256), Lazar Cirkovic (Honvéd, 254), Osváth Attila (Paks, 246) - Muhamed Besic (FTC, 271), Deybi Flores (MOL Fehérvár FC, 264) - Kristoffer Zachariassen (FTC, 268), Marquinhos (FTC, 274), Komáromi György (PAFC, 244) - Ryan Mmaee (FTC, 262)

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek