INTERJÚ

Tar Zsolt ismét Ligakupa-meccset játszhat

A Vidi II csapatkapitánya tavaly kétszer is pályára lépett az első csapatban Ligakupa-mérkőzésen, sőt egy gólt is szerzett a 20 éves középső védő.

A Vidi II középső védője az idei szezont is kiegyensúlyozott, jó teljesítménnyel kezdte, ezért nem is meglepő, hogy José Gomes bizalmat szavazott neki, és bekerült a Ligakupára készülő keretbe. Nem ismeretlen terep ez Tar számára, hiszen tavaly Paulo Sousa is játéklehetőséget biztosított neki ebben a sorozatban két alkalommal is. A ZTE elleni idegenbeli mérkőzésen ráadásul gólt is szerzett.

Érdekesség, hogy azon a meccsen egy másik fiatal labdarúgó, Vachtler Csaba is eredményes volt, a fiatal jobboldali védő azóta a Puskás Akadémia FC játékosa lett, és már négy NB I-es mérkőzése is van az idei szezonban. Visszatérve Tar Zsolthoz, aki hétfő óta az első csapattal készül, elárulta honlapunknak, hogy mindent megtesz azért, hogy meghálálja José Gomes bizalmát.

"Nagyon örülök, hogy ismét meghívást kaptam az első csapathoz, és most néhány napig velük együtt edzhetek, és ha minden jól alakul, akkor akár pályára is léphetek a Dunaújváros PASE elleni Ligakupa-találkozón. A játékosok többségét már ismertem, hiszen az előző szezonban több alkalommal is edzettem már az első kerettel. Mindenki nagyon segítőkész és barátságos velem, könnyen sikerült beilleszkednem. Abban az esetben, ha a mérkőzésen is bizalmat szavaz nekem José Gomes, szeretnék jó teljesítményt nyújtani, és bizonyítani azt, hogy a jövőben is számíthat rám" - nyilatkozta Tar Zsolt.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek