KATONA MÁTYÁS

"Tanulságos edzőtábor van mögöttünk"

Középpályásunk, Katona Mátyás a második horvátországi edzőtábor végén elmondta, várja már a jövő hétvégi bajnoki rajtot.

Csütörtökön véget ért csapatunk második horvátországi edzőtábora is, péntektől hazai környezetben készül együttesünk a jövő szombati bajnoki rajtra.

"Tanulságos edzőtábor van mögöttünk, és ez elmondható a mérkőzéseinkre is. A meccsek eredményei nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna, kijöttek azok a hibák, amiket ki kell javítanunk, ezeken dolgozunk folyamatosan. A közösségépítés szempontjából is fontos volt az edzőtábor, a második egy hétben is foglalkoztunk még az állóképesség fejlesztésével, de most már inkább a taktika volt a fókuszban. A közösségi programok közül én főleg a dartsban vettem részt, ez rendszeres vacsora utáni program volt" - nyilatkozta honlapunknak Katona Mátyás.

Középpályásunk Kenan Kodro távozása után hét góljával jelenleg vezeti csapatunk házi góllövőlistáját.

"Próbálok hozzájárulni a közösségépítéshez is, örülök, amikor bármilyen téren tudok segíteni a csapatnak, de a legfontosabb számomra az, hogy minél több pontot szerezzünk, és sérülésmentes tavaszom legyen, hogy végig tudjom támaszkodni rám a csapat."

Jövő szombaton 12:30-tól a Zalaegerszeg otthonában jön az első bajnoki, megkérdeztük azt is, mennyire jár ez már a játékosok fejében.

"Már ott van a fejünkben a rajt, ráadásul három idegenbeli meccsel kezdünk, mindenki azon van, hogy úgy menjünk bele a tavaszi szezonba, ahogy elképzeltük. Várom már a bajnoki meccseket, jól fejeztük be az elmúlt félszezont decemberben, ott akarjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Idegenben az elmúlt évben nem úgy teljesítettünk, ahogy szerettünk volna, ezért kiemelten fontosak az első meccsek tavasszal. Olyan teljesítményt szeretnénk nyújtani, amire büszkék lehetünk, dominálni, az akaratunkat érvényesíteni akarjuk, nem csak hazai pályán."

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek