SZAVAZÁS

Katona Mátyás gólját szavazták meg szurkolóink a szezon góljának

A szerdától vasárnapig tartó szavazáson Katona gólja nagy fölénnyel lett az első, utána Pető Milán, illetve Kalmár Zsolt találatai kapták a legtöbb szavazatot.

Múlt héten szerdától vasárnap éjfélig szavazhattak szurkolóink klubunk hivatalos Facebook-oldalán az általuk legszebbnek ítélt Vidi-gólra a 2023/2024-es szezonból.

A tíz, általunk kiválasztott találat közül nagy fölénnyel Katona Mátyás Kecskemét elleni harmadik gólja végzett az élen. A szezon végére nyolc bajnoki gólig jutó középpályásunk mesterhármast szerzett a november végi mérkőzésen, amelynek hosszabbításában lőtt bombagólja pontot ért csapatunknak, ezzel lett 3-3 a találkozó végeredménye.

A második helyen Pető Milán MTK Budapest elleni bombagólja végzett. Fiatal középpályásunknak ez volt élete első gólja az élvonalban, a találkozó csapatunk 4-0-s sikere mellett emiatt is emlékezetes marad.

Harmadikként zárt Kalmár Zsolt a ZTE FC elleni szeptemberi bajnokin szerzett távoli szabadrúgásgólja, amivel akkor 2-1-re vezettünk, végül 3-3-as döntetlennel zárult a mérkőzés.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek