Szurkolóink kérdezték – Európa Liga jegyinformációk

Több mint 2500 jegy elfogyott már a csütörtöki EL-selejtezőre. Sok kérdést kaptunk szurkolóinktól, ezekre most válaszolunk.

Csapatunk csütörtök este 20:45-kor játssza a 2017/2018-as szezon első nemzetközi tétmérkőzését az Európa Liga selejtezőjének első körében a máltai ezüstérmes Balzan FC ellen.

- Hol fogjuk játszani az Európa Liga-selejtező mérkőzéseket? Igaz, hogy a play-off (4. selejtezőkör) már nem Felcsúton lesz? Ha igaz, akkor hol?

Az összes Európa Liga-selejtező (beleértve a play-offot is) a Pancho Arénában kerül megrendezésre!

- Még nincs belépőm a csütörtök esti meccsre. Mikor és hol tudom megvásárolni a jegyet a Vidi - Balzan FC találkozóra?

Kedden, szerdán és csütörtökön a VidiShopban (Székesfehérvár, Piac tér 4.) nyitvatartási időben 9:30-17:00 óra között (12:30 - 13:00 között ebéd szünet) bármikor megvásárolhatja a belépőjét a mérkőzésre, akár klubkártya nélkül is! Székesfehérváron további 10 helyen, országosan pedig több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva találja). Fontos, hogy klubkártya nélkül csak a VidiShopban tudja megvásárolni a belépőjét, a TEX partnerirodákban csak klubkártyával rendelkező szurkolók válthatják meg belépőjüket. Csütörtökön a helyszínen is lesz lehetőség vásárlásra, klubkártya nélkül.

- Napközben nem érek rá elmenni a városba. Van esetleg lehetőségem online megvásárolni a belépőt?

Igen! A legkényelmesebben az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatja meg belépőjét. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. A hazai szektorokba vidis klubkártyával vásárolhat, a többi csapat klubkártyájával és MLSZ futballkártyával csak a 4J szektorba váltható online jegy.

- A mérkőzés napján a helyszínen is tudok belépőt vásárolni?

A Pancho Aréna pénztárai az Európa Liga meccsek előtt 2 órával nyitnak, így - amennyiben marad még jegy - a helyszínen is lehetőség lesz klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy inkább elővételben vegye meg a jegyét.

- Miért jobb elővételben megvenni a belépőt?

Két nyomós okunk is van arra, miért javasoljuk szurkolóinknak az elővételes vásárlást. Egyrészt időt takarítanak meg, hiszen nem kell a meccs estéjén sorban állniuk a Pancho Aréna jegypénztárainál. Másrészt pénzt is spórolhatnak az elővásárlással. Elővételben ugyanis 1400 forintba kerül a teljes árú meccsbelépő, míg a találkozó napján, a helyszínen már 2800 forintot kell fizetni. A kedvezményes jegyeket hölgyek, diákok és nyugdíjasok elővételben 700 forintért, a meccs napján a helyszínen 1400 forintért vásárolhatják meg. A 14 év alatti gyerekjegyet is elővételben érdemes megvásárolni, hiszen így csak 500 forintba kerül, míg a meccs napján a helyszínen ugyanezért a típusú tikettért 1000 forintot kell fizetni.

- Sajnos nem tudok csütörtökön kimenni a meccsre, de amennyiben továbbjutunk - és miért ne jutnánk tovább? - mindenképp ott szeretnék lenni a második hazai EL-selejtezőnkön. Úgy is tudok belépőt venni, ha az első meccsen nem voltam ott?

Természetesen! A második selejtező körre is bárki vásárolhat jegyet. Fontos információ azonban, hogy továbbjutás esetén a második selejtezőkör hazai meccse előtt is jár az elővásárlási lehetőség tavaszi bérleteseinknek, a jegyértékesítés megkezdésétől négy napig, július 7-én, illetve július 10-től 12-ig. Július 13-tól pedig már mindenki megvásárolhatja belépőjét a második hazai EL-meccsünkre. Az is, akinek nincsen tavaszi bérlete.

- Biztos, hogy minél tovább jutunk, annál nagyobb lesz az érdeklődés a mérkőzésekre, viszont a Pancho Aréna nem túl nagy. Sokan nem tudtunk bejutni a Fradi meccsre sem...Én ott leszek az első és második EL-selejtezőnkön is, de félek, hogy a harmadik találkozóra, vagy esetleg a play-offra nem jut nekem jegy. Erre van megoldás?  

Azon szurkolók számára, akik az 1. és 2. selejtezőkörre is megvásárolják jegyüket, és el is jönnek a mérkőzésekre a Pancho Arénába, továbbjutás esetén elővásárlási lehetőséget biztosítunk három napig, így biztosan lesz helyük a harmadik selejtezőkörre is! Ne felejtsék el megőrizni a jegyeiket, mert azokat be kell majd mutatni a VidiShopban az elővásárlási lehetőség igénybevételéhez! (a tiszteletjegyekre ez a kedvezmény nem érvényes)

A play-offra szintén garantáltan juthat jegyhez elővételben minden olyan szurkolónk, aki megvásárolta a belépőjét és ott volt az 1., 2. és 3. selejtezőmérkőzésen, és azt bemutatja majd  a VidiShopban. Ne felejtsék el megőrizni a jegyeiket, mert azokat be kell majd mutatni a VidiShopban az elővásárlási lehetőség igénybevételéhez! (a tiszteletjegyekre ez a kedvezmény nem érvényes)

- Ha nem vásárolok jegyet és nem megyek el az 1. selejtezőre, de a másodikon ott leszek, akkor nekem is lesz garantált jegyem a 3. körre?

Sajnos ez esetben nem tudjuk garantálni, hogy marad még jegy.

- Muszáj minden nemzetközi kupameccsre ugyanoda vásárolnom a jegyemet, ahova az első EL-selejtezőre szólt a belépőm?

Nem! Minden mérkőzésre, bármelyik szabadon lévő székre vásárolhat belépőt. Akár a másik szektorba is, mint ahonnan legutóbb szurkolt.

- Lehet már tudni, hogy kik lesznek az ellenfeleink a harmadik selejtezőkörben és a playoffban?

Ezt még nem lehet tudni. A harmadik selejtező kör sorsolása július 14-én lesz, míg a playoff párosításait augusztus 4-én sorsolják ki.

Nincsen még jegye? Vásárolja meg most, kényelmesen, online!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek