VIDI - PUSKÁS AKADÉMIA

Szurkolói információk szombatra

Kapunyitás 14:30-kor. A belépőket javasoljuk, hogy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a mérkőzésnapi sorban állást a jegypénztáraknál. A PAFC elleni bajnoki mérkőzésen a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak gyűjtünk plüssfigurákat.

Szombaton 15:30-tól a PAFC ellen lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I-ben.

Plüssgyűjtés

A Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak gyűjtünk plüssfigurákat. Azon szurkolóink, akik szombaton nem tudnak kijönni a mérkőzésre, de szeretnének adományozni, megtehetik ezt szerdán és pénteken a Sóstói Stadionban található ajándéküzletben (nyitvatartási idő: 10.00-17.30 ebédidő: 13.00-13.30).

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy személyesen, vagy online elővételben vásároljátok meg a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynátok a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 12:30-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR

II. kapu

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az összes jelenleg az OTP Bank Liga NB I-ben szereplő együttes csapatzászlóit is meg lehet nézni, valamint Kalmár Zsolt Bulgária elleni, EB-kijutást eredményező meccsen viselt válogatott meze is megtekinthető. A Sóstói Stadion idén ünnepli 5. születésnapját, ebből az alkalomból általános iskolás tanulók számára hirdettünk meg egy pályázatot. Csapatunk otthonának makettjét kellett elkészíteni, a PAFC elleni bajnoki napján ezeket az alkotásokat is meg lehet nézni a Vidi Múzeumban.

VidiShop

A Vidi szombaton is hazai mezben lép majd pályára. A meccs napján 13:30-tól tart nyitva ajándéküzletünk, de a teljes garnitúrát megvásárolhatod már a mérkőzés előtt is (a felnőtt mezek 27 990 forintba, a gyermek mezek 21 990 forintba kerülnek) személyesen a VidiShopban, vagy online a vidishop.hu-n.

Klubunk ajándéküzlete a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 14:30-tól nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 14:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Stadionbüfé

A PAFC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, amelynek ára 500 ft.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek