VIDI-PAFC

A Puskás Akadémia ellen is színes programok várnak Sóstón!

Csapatunk szombati mérkőzésén jótékonysági plüssgyűjtésre hívjuk szurkolóinkat, akik a Sóstói Stadionról, általános iskolások által készített maketteket is megtekinthetnek a Vidi Múzeumban.

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában szombaton a Puskás Akadémia FC látogat hozzánk. A 15:30-kor kezdődő találkozó előtt a Sóstói Stadionban 14:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Sóstói Stadion, 14:30-17:15

• jótékonysági plüssgyűjtés
• csocsó
• kapuralövés
• gyereksarok: színezők, tetkók
• Vidi Múzeum: megtekinthető Kalmár Zsolt Bulgária elleni, Eb-kijutást eredményező meccsen viselt válogatott meze
• VidiShop: keresd adidas csapatruházatunkat és Vidi Collection termékeinket!

14:30 és 17:15 között a Sóstói Stadionon belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

A gyereksarokban (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban mérhetitek össze tudásotokat.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az összes jelenleg az OTP Bank Liga NB I-ben szereplő együttes csapatzászlóit is meg lehet nézni, valamint Kalmár Zsolt Bulgária elleni, Eb-kijutást eredményező meccsen viselt válogatott meze is megtekinthető. A Sóstói Stadion idén ünnepli 5. születésnapját, ebből az alkalomból általános iskolás tanulók számára hirdettünk meg egy pályázatot. Csapatunk otthonának makettjét kellett elkészíteni, a PAFC elleni bajnoki napján ezeket az alkotásokat is meg lehet nézni a Vidi Múzeumban.

► Jótékonysági plüssgyűjtés

A mérkőzés folyamán ezúttal a Magyar Máltai Szeretszolgálatnak gyűjtünk majd plüssfigurákat. A "C" és "D" szektorokban ülő szurkolóink a gyereksarokban, az "A" szektorba jegyet vásároló szurkolóink a 13:30-kor nyitó VidiShopban, a Lounge-ban helyet foglaló Vidi-drukkerek pedig a VIP-lobbyban tudják majd leadni a játékokat, amelyek majd biztosan sok örömet okoznak karácsonykor új tulajdonosaiknak.

Azon szurkolóink, akik szombaton nem tudnak kijönni a mérkőzésre, de szeretnének adományozni, megtehetik ezt pénteken is a Sóstói Stadionban található ajándéküzletben (nyitvatartási idő: 10.00-17.30 ebédidő: 13.00-13.30).

► VidiShop

Klubunk hivatalos ajándékboltja 13:30-tól nyitva tart majd, ahol többek között a Vidi Collection termékei, valamint adidas csapatruházatunk közül válogathatsz és vásárolhatsz.

► Stadionbüfé

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 500 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek