SZURKOLÓI

Szurkolói információk az MTK elleni bajnokira

A Sóstói Stadion kapui 13.30-kor nyitnak szombaton, lesz Gyereksarok, szurkolói buszok is közlekednek majd a városban. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket.

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában - szombaton 15.30-kor -  az MTK-t látjuk vendégül. A fővárosi kék-fehérek az elmúlt játéknapon - az idei szezonban elsőként - legyőzték a Ferencvárost, amivel megerősítették harmadik helyüket a tabellán. A bajnokság első körében a Fáy utcában találkoztunk László Csaba együttesével, és 1-0-ra kikaptunk, van tehát miért visszavágnunk nekik.

Jegyinfó

Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál! A Sóstói Stadion kapui 13.30-kor nyitnak november 28-án. Mindenkinek javasoljuk, hogy vásárolja meg elővételben belépőjét!

 
Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét 10% kedvezménnyel!


Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
   Külső pénztárak: mérkőzés előtt két órával
   Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök, péntek 15-től 18 óráig
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznapokon 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: hétfő-szombat: 06-22 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, Hétfő-Péntek: 9h-18h, Szombat: 10h-13h

Beléptetéssel kapcsolatos információk a Sóstói Stadionban

Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít a hazai bajnoki mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a belépőjegy  megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket. Az adatok helyességét a beléptetésnél a rendezőknek ellenőrizniük kell majd, tehát a jegyek, illetve bérletek mellett fényképes igazolványt is fel kell majd mutatnia szurkolóinknak.

Klubkártya

A 2015-ös őszi szezonban továbbra sem kell klubkártya a jegyvásárláshoz a hazai mérkőzésekre, illetve a Sóstói Stadionba való belépéshez.

VidiShop

Természetesen a mérkőzés ideje alatt ezúttal is várja a VidiShop a kedves szurkolókat a B és C szektor közötti részen.

Gyereksarok

A Gyereksarok a mérkőzést megelőzően két órával, 13:30-kor nyit a MOL Tribün "D" szektoránál.  A gyerekek ezúttal is készíthetnek piros-kék zászlót, kiszínezhetik az egyedi Vidis színezők egyikét, és találkozhatnak Stoplival a klub ifjúsági kabalájával is.

Az "Iskolák szurkoljatok" programban résztvevő intézmények tanulói kizárólag szervezett formában, ingyenesen nézhetik meg az őszi szezon hazai bajnoki mérkőzéseit a MOL Tribün családi "D" szektorából.

Érdemes kilátogatni a Videoton FC hazai OTP Bank Liga meccseire minél nagyobb létszámban, hiszen a programmal párhuzamosan versenyt is hirdetünk az iskolák számára: az  őszi szezon végén a legnagyobb összesített létszámmal „jelenlévő” székesfehérvári és Fejér megyei általános- vagy középiskolát ismét értékes nyereményekkel jutalmazza klubunk, mégpedig 100.000-100.000 forint értékű adidas sporteszközökkel.

A programmal kapcsolatos részletekért kattintson ide!

Szurkolói buszok

Az útvonalak:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

Buszok indulása a Sóstói Stadionig 14.30-kor, vissza pedig körülbelül kb. 17.30-kor. A buszok a Fehérvár Áruháznál nem állnak meg!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek