SZURKOLÓI

Szurkolói információk a szezonnyitó Honvéd elleni bajnokira

Érdemes elővételben megvásárolni a belépőt, hiszen így nem csak pénzt, de időt is megtakaríthat, és elkerülheti az esetleges sorban állást a stadion jegypénztárainál a meccs napján!

Az OTP Bank Liga 2015-16-os szezonjának nyitó fordulójában a Budapest Honvéd vendégeként lépünk pályára szombaton, 20:30-tól. Csapatunk fontos idegenbeli BL-győzelem után lép pályára, de szintén nagyon fontos a jó rajt is a bajnokságban, emiatt igen komoly téttel bír a szombati mérkőzés. A Bozsik Stadion kapuit két órával a találkozó kezdete előtt, 18:30-kor nyitják meg.

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a meccs napján a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket. Érdemes elővételben az interneten megvásárolni a belépőket, hiszen így szurkolóink 1000 forintért, míg a TEX partnereknél elővételben, vagy a mérkőzés napján a helyszínen 1400 forintért juthatnak hozzá a vendégjegyekhez.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. Klubkártya viszont nem kötelező a jegyvásárláshoz!

Jegyvásárlás székesfehérváron
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Utazási infók

A szombati találkozóra klubunk nem indít szurkolói buszokat. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek