ELLENFÉL-LES

A Honvéd a Vidi ellen akarja elkapni a rajtot

A piros-feketék ellen májusban játszottunk utoljára, akkor 1-1 lett a végeredmény. Ezt az eredményt most egyik csapat sem fogadná el.

A Budapest Honvéd mögött nem áll fényes szezon, hiszen a tizenharmadik helyen fejezték be a tavalyi pontvadászatot. Ennek megfelelően elég nagy mozgás volt a fővárosi együttes öltözőjében, eligazolt többek között Raffaele Alcibiade, Francis Koné és Emmanuel Mensah is Kispestről. Érkezett viszont Djordje Kamber az ETO-tól, Ivan Lovric a KTE-től és Szilágyi Lóránd a román Gaz Metan-tól. Kölcsönből is visszatértek játékosok, köztük van Délczeg Gergely, Bobál Dávid és Bobál Gergely, valamint Vernes Richárd is.

A Honvéd hat felkészülési meccset játszott nyáron, háromszor nyert (a Békéscsaba, a Rimavská Sobota és a Dunajská Luzná ellen), kétszer ikszelt (az Apollon Limasszol és a Paks ellen) és egyszer kapott ki (a Lokomotiva Zvolentől). 

Legutóbbi meccsükön a következő csapattal álltak fel: Kemenes – Botka (Erdős, 65.), Lovric (Szilágyi, 46.), Bobál D. (Ignjatovics, 46.), Baráth (Vernes, 65.) – Nagy G. (Gazdag, 46,), Hidi (Csábi, 61.), Kamber (Göblyös, 61.) – Vécsei (Erdélyi, 56.), Youla (Daud, 56.), Prosser (Holender, 46.).

Hogy szombaton kiknek szavaz bizalmat Marco Rossi vezetőedző, 20.30-tól kiderül a Bozsik Stadionban.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek