SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Ferencváros elleni rangadóra

A szurkolói különvonat 17:10-kor indul, kérjük, hogy legkésőbb 16:50-re érkezzenek meg az állomásra. A jegyek egységesen 2500 forintba kerülnek és a VidiShopban, valamint klubkártyával online is megvásárolhatóak.

Az ősz rangadójára készül a Videoton FC a héten: csapatunk szombaton 19:30-as kezdettel a második helyezett Ferencváros vendége lesz a Groupama Arénában. A találkozóra már hetek óta kaphatóak a jegyek, illetve szurkolói vonat is indul.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre kilátogatni szándékozó szurkolóink belépőjüket nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) válthatják meg, illetve klubkártyával online is lehetőség van erre a linkre kattintva. A vendégszurkolók számára az "E" jelű szektorba lehetséges a jegyvásárlás.

A mérkőzésre a jegyek egységesen 2500 forintba kerülnek.

A Groupama Aréna vendégpénztárai 17:30-kor nyitnak, de csak abban az esetben, ha a vendégszektorba szóló jegyek elővételben nem fogytak el - kedden délelőtt még 220 db állt rendelkezésre.

Utazás, szurkolói különvonat

Ahogy azt korábban többször is jeleztük, klubunk a mérkőzésre különvonatot indít drukkereink részére. Mivel az eredetileg meghatározott helyek hamar elfogytak, péntektől újabb vasúti kocsikra lehet jegyet vásárolni a Piac tér 4. szám alatti VidiShopban.

Felhívjuk különvonattal utazó drukkereink figyelmét hogy a vonat pontosan, 17:10-kor indul, ezért fokozottan kérjük, hogy legkésőbb 16:50-re érkezzenek az állomásra!

A megérkezést követően a Groupama Arénáig rendőri kísérettel vonulnak a Vidi-szurkolók, a vonat a mérkőzés után 22:15-kor indul vissza Székesfehérvárra.

Személygépjárművel érkező drukkereink a Fék utcában állhatnak meg, ahonnan 18 órától szintén rendőri kísérettel, gyalog közelíthetik meg a stadiont. Az Albert Flórián utcában nem lehet parkolni.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek