Különleges mez, egy különleges ünnepért!

Jótékonysági árverésen juthat hozzá az ősz rangadóján viselt Vidi-mezekhez, és rászoruló gyerekek karácsonyát teheti szebbé!

Sajnos nem minden családnál van lehetőség arra, hogy teljesítsék a gyermekek kívánságait. Szurkolóink ezúttal is segíthetnek a fehérvári és környékbeli rászoruló családoknak, hiszen amellett, hogy december 7-éig várjuk a felajánlott ajándékokat a VidiShopban, idén egy különleges akcióval is szeretnénk segíteni kiemelt partnerünknek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.

Szombat este, az ősz rangadóján a pályára lépő mezőnyjátékosok mezei a lefújás után felkerültek a vatera.hu oldalra, ahol egészen december 10-e éjfélig lehet licitálni az ereklyékre, amelyeket a mérkőzés után a csapat tagjai mind dedikálnak majd. Az így befolyó összeg teljes egészében a Szeretetszolgálat Székesfehérvári Támogató Szolgálatához kerül, amelynek segítségével autista, valamint fogyatékos gyermekek karácsonyát igyekszünk szebbé tenni.

„A fogyatékos személyek számára nyújtott ellátásunk legfőbb célja, hogy életfeltételeik javuljanak, teljesebb életet éljenek és a fogyatékosságból eredő terheik csökkenjenek. Legfőképpen értelmi sérült, autista gyermekeknek valósítjuk meg a bölcsődébe, óvodába, iskolába való eljutását, szállító szolgálatunkkal. Mozgás-, és látássérült időseknek pedig az otthonukban történő ellátás, ügyintézés, orvoshoz kísérés a fő profil, személyi segítőink által. Nagyon örültünk a felajánlásnak, mellyel boldogabb karácsonyt biztosíthatunk a gyermekeknek, ha egy picit is, de az álmuk valóra válik” - mondta Rehova Eszter, a Máltai Szeretetszolgálat fehérvári munkatársa.

Azon szurkolóink, akiknek nem áll módjukban beszállni a licitbe, a 1350-es SMS számon, illetve a 11784009-20005320 számlaszámon támogathatják a Máltai Szeretetszolgálat munkáját.

A licitálásért kattintson a játékos nevére!

Marko Scsepovics dedikált mezéért kattintson ide

Danko Lazovics dedikált mezéért kattintson ide

Ezekiel Henty dedikált mezért kattintson ide

Géresi Krisztián dedikált mezéért kattintson ide

Suljic Asmir dedikált mezéért kattintson ide

Pátkai Máté dedikált mezéért kattintson ide

Varga József dedikált mezéért kattintson ide

Juhász Roland dedikált mezéért kattintson ide

Loic Nego dedikált mezéért kattintson ide

Stopira dedikált mezéért kattintson ide

Fejes András dedikált mezéért kattintson ide

Fiola Attila dedikált mezéért kattintson ide

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek