JÓTÉKONYSÁG

Különlegessé teszik a karácsonyt a különleges mezek!

Közel félmillió forintot gyűjtöttek szurkolóink a Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérvári Támogató Szolgálatának - Köszönjük mindenkinek a licitálást és a felajánlásokat.

Klubunk a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híveként az ősz rangadóján, a Ferencvárosi TC - Videoton FC összecsapáson játékosaink által viselt, majd dedikált mezeket december 2-án jótékonysági aukcióra bocsátotta. A mezekre december 10-ig lehetett licitálni a vatera.hu oldalon. A határidő lejártakor a 12 mezre összesen 466 ezer forintnyi licit érkezett.

A Máltai Szeretetszolgálat munkatársai a szülők segítségével összeállítottak számunkra egy listát olyan játékokról és tárgyakról, amelyeknek a gyermekek nagyon örülnének. Távirányítós autó, okos-televízió, öltöztethető játékbabák, könyvek, tabletek, Legók és plüssök kerültek a csomagokban, amelyeket klubunk képviseletében Szolnoki Roland és Kovács István adták át Rehova Eszternek, a Szeretetszolgálat székesfehérvári képviselőjének. Szurkolóink nagylelkűségének köszönhetően azonban nem csak a kívánságok teljesülhettek, hanem jelentős mennyiségű tartós élelmiszert is sikerült vásárolnunk az említett fiatalok családjai számára, így bízunk benne, hogy a különleges mezek tényleg különlegessé teszik majd több fehérvári háztartás karácsonyát is.

"Én attól vagyok boldog, mikor látom felcsillanni egy gyermek szemét, látom benne a meglepetés örömét, talán ez a legnagyobb ajándék nekünk. Biztos vagyok benne, hogy a csomagokat meglátva most csillognak majd azok a szemek, nagyon szépen köszönjük mindenkinek a támogatást!" - mondta az ajándékok átvételekor Rehova Eszter. 

Köszönjük a licitálóknak, hogy segítettek és szebbé tették a gyermekek karácsonyát!

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek