OTP BANK LIGA

Szurkolói információk a DVSC elleni bajnokira

A Nagyerdei Stadion a mérkőzés előtt egy órával, a vendégpénztár pedig négy órával a találkozó előtt nyit. A belépő egységesen 1300 forintba kerül, és érdemes elővételben megváltani, mert meccsnapon csak egy vendégpénztár üzemel majd.

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában a DVSC vendégeként lépünk pályára december 3-án, szombaton 18 órától. Legutóbbi mérkőzésünkön rekord-győzelmet arattunk a Loki ellen, a Pancho Arénában 5-1-re nyertünk augusztusban.

Jegyinformációk

A találkozóra a székesfehérvári szurkolók elővételben online és a TEX partnereknél vásárolhatnak belépőt egységesen 1300 forintért. Mérkőzésnapon a Nagyerdei Stadion vendégpénztára 14 órakor, vagyis a meccs kezdete előtt 4 órával nyit ki. A vendégszektorba érvényes jegyek a helyszínen is 1300 forintba kerülnek.

Az online elővételes vásárláshoz szükséges klubkártya, a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni, de jegyet váltani ott is csak személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal lehet. 

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a gyorsabb bejutás érdekében, vásárolják meg elővételben belépőiket. A vendéglátó klub kéri a Vidi-szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Utazási és parkolási információk

A DVSC elleni találkozóra klubunk buszt nem indít. Gépjárművel érkező szurkolóink részére a vendéglátó klub elkülönített parkolót biztosít. 

A térkép megnyitásához kattintson a képre!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek