Szurkolói információk a Budapest Honvéd FC elleni bajnokira

Kapunyitás 18:45-kor. A pénztárak 16:45-kor nyitnak és a meccs napján is elővételes áron lehet belépőt vásárolni.

Az OTP Bank Liga NB I 24. fordulójában a Budapest Honvéd FC látogat a MOL Aréna Sóstóba március 18-án, szombaton 19:45-kor.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Érdemes mindenképpen online elővételben megvásárolni a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül lehet hozzájutni a jegyekhez.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak szombaton 16:45-kor nyitnak, ezeken a helyeken is elővételes áron lehet belépőt vásárolni, mivel a VidiShop hétköznapokon zárva tart, így korlátozottak az elővételes jegyvásárlási lehetőségeitek. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. 

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

   Vendégszektor

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából ünnepi RBD-s kiállítást is megtekinthettek a Vidi Múzeumban.

VidiShop

Klubunk ajándéküzlete szombaton 17:45-kor nyit ki és a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 18:45-től nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 18:45-től zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

 

Stadionbüfé

A Honvéd elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, amelynek ára 450 ft. A büfékben forró teát is tudtok vásárolni. Az Aréna Terasz szombaton nem nyit ki!

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu