SZURKOLÓI

Szurkolói infók az Újpest elleni Magyar Kupa-elődöntőre

A Sóstói Stadion kapui 17:00-kor nyitnak szerdán, a találkozó 18:00-kor kezdődik, a bérletek érvényesek lesznek. A jegyek a bajnoki jegyárakhoz képest féláron kaphatók az összecsapásra.

Szerda este rövid időn belül másodszor találkozunk a fővárosi lila-fehér csapattal, a vasárnap idegenben 1-0-ra megnyert bajnoki után ezúttal a Magyar Kupa elődöntőjében rendeznek Vidi - Újpest párharcot. Az első mérkőzésre Székesfehérváron kerül sor. 

A címvédő Újpest három sima győzelemmel kezdte az idei kupasorozatot, Budaörsön 3-1-re, Himesházán 13-0-ra, otthon a Haladás ellen pedig 2-0-ra győztek. A legjobb 16 között Ajkán igencsak megszenvedtek a sikerért, 1-1-es végeredmény után végül büntetőkkel ejtették ki másodosztályú ellenfelüket. A negyeddöntőben Gyirmóton 0-0-t értel el, majd Budapesten 4-0-ra nyertek. 

Mi a Testvériség SE (7-0), a Kunszállás (8-0), a Szigetszentmiklós (2-1), a DVTK (2-1) és a PMFC-MATIAS (2-1 és 3-0) gárdáin túljutva kerültünk a legjobb négy közé.

Jegyinfó

A szerdai mérkőzés 18:00-kor kezdődik a Sóstói Stadionban, a jegypénztárak és a kapuk 17:00-kor nyitnak. A bérletek érvényesek a találkozóra, szurkolói buszok azonban ezúttal nem közlekednek a városban.

Ahogy fenti táblázatunkban látszik, a 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál! 

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
   Külső pénztárak: mérkőzés előtt egy órával
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál

A Fehérvári Ajándékbolt (a Tourinform iroda mellett) a héten felújítás miatt zárva tart!
 

online jegyvásárlás!
Kattintson ide és vásárolja meg az interneten 10% kedvezménnyel a belépőjét!


Klubunk továbbra is csak névre szóló jegyet értékesít a hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket.

Klubkártya

A 2015-ös tavaszi szezonban továbbra sem kell klubkártya a bérlet- és jegyvásárláshoz a hazai mérkőzésekre, illetve a Sóstói Stadionba való belépéshez. Azon szurkolóink számára viszont, akik idegenbeli meccsekre is el kívánják kísérni a csapatot tavasszal is, vagy más stadionokba is ellátogatnának, köztük a válogatott mérkőzéseire, mindenképpen szükségük lesz klubkártyára, ugyanis a legtöbb NB I-es csapat és a nemzeti tizenegy mérkőzéseire nem lehet klubkártya nélkül belépőt vásárolni.

Ide kattintva minden információt elolvashat a klubkártyáról!

A Magyar Kupa mérkőzés napján a klubkártya kiadás szünetel.

 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek