SZURKOLÓI

Szurkolói infók a TNS elleni BL-selejtezőre

A belépő 20 fontba kerül a keddi találkozóra. Klubunk nem szervez utazást a mérkőzésre.

Jegyinfó

Július 14-én, kedden, magyar idő szerint 20.00-tól (helyi idő szerint 19.00-tól) a walesi The New Saints otthonában lép pályára a Vidi a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A találkozóra 20 font lesz a belépő, amit a helyszínen, a Park Hall Stadionban lehet megvásárolni. Klubunk nem szervez utazást a mérkőzésre. A stadion kapui egy órával a kezdés előtt, ottani idő szerint 18.00-kor nyitnak.
 

biztonsági tudnivalók

A vendégszektorba történő ellenőrzést és beléptetést a walesi klub biztonsági szolgálata végzi. Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy a belépőjegyet és a személyazonosságot is igazoló személyi okmányukat tartsák kéznél a teljes beléptetési folyamat során! 

A stadionban az UEFA biztonsági előírásai érvényesek, ennek megfelelően - akárcsak Magyarországon - megfigyelő kamerák működnek, amelyek nem csak a meccsen, de előtte és közben is minden eseményt rögzítenek. A rendezők kiemelhetik a tömegből a rendbontókat, a pirotechnikai eszközöket alkalmazókat, akárcsak a kábítószer vagy más bódító hatású anyag, illetve alkoholos befolyás alatt állókat, és átadhatják a helyi rendőrségnek. Tilos a stadionba fegyvert, kést, bármilyen pirotechnikai eszközt, petárdát, illatszert, palackot, és üveget bevinni, illetve esernyőt és rúdra tűzött zászlót. Minden koreográfiát, sálat, zászlót, drapériát a biztonsági szolgálattal ellenőriztetni kell a bejáratnál.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a biztonsági szolgálatok minden olyan drapériát, feliratot, szimbólumot elkobozhatnak, amelyek sérthetik az Egyesült Királyság államiságát vagy nemzeti érzelmeit. Amennyiben tiltott tárgyakat találnak valakinél a rendezők, úgy a vétkes személy ellen eljárást indíthatnak a hatóságok.

Megkérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy a fentiekre legyenek tekintettel, mert a mérkőzés nyugodt lebonyolítása érdekében szigorúan ellenőrzik majd az előírások betartását!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek