HOSSZABBÍTÁS

Szerződést hosszabbítottunk Tóth Tamás Viddel

Az NB I-ben már gólt is szerző saját nevelésű támadónkkal szerződést hosszabbított klubunk.

A 2004. szeptember 13-án született támadó utánpótlásévei alatt végig a Vidiben futballozott. A 2017/2018-as szezonban az U14-es csapattal ünnepelhetett bajnoki címet, az aranyéremhez 10 góllal járult hozzá. Az azt követő idényekben sem maradt adós a gólokkal, 2019/2020-ban az U16-ban lőtt 13 gólt, 2020/2021-ben az U17-ben kilencet, e mellett ekkor már az U19-es és az NB III-as csapatunkban is játszott. 2021-ben az U18-as, 2022-ben az U19-es válogatottban is bemutatkozott.

2021 nyarán felkészülési mérkőzésen már első csapatunk mezében is betalált, majd három bajnokin volt élvonalbeli meccskeretünkben a 2021/2022-es szezonban. 2023 őszén a Siófokkal kötött kooperációs megállapodásunk keretében az NB II-ben 13 bajnokin lépett pályára, a téli felkészülést viszont már első csapatunkkal dolgozta végig, majd az első tavaszi bajnokin, a ZTE otthonában kezdőként debütált az NB I-ben. Az MTK Budapest elleni győztes bajnokin ő juttatta vezetéshez csapatunkat, a tavaszi idényben eddig 212 percet töltött a pályán.

"Nagyon boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk a Vidivel. Saját nevelésű játékosként nagyon sokat jelent nekem a klub, hiszen végig itt nevelkedtem és kaptam meg a lehetőséget, hogy fiatalon bemutatkozzak az élvonalban, így nagy öröm számomra, hogy hosszútávon is számol velem a klub. Az őszi félévem nem igazán úgy sikerült, ahogy szerettem volna, a téli felkészülésem viszont jól sikerült, így az első csapatban szerepelhetek, be tudtam mutatkozni és megszerezni az első gólomat is az NB I-ben. A célom az, hogy az elkövetkezendő időszakban minél több játéklehetőséget kapjak, amit meg tudjak hálálni gólokkal, gólpasszokkal, a csapattal pedig sikeresen szerepeljünk és minél előrébb végezzünk a tabellán" - nyilatkozta honlapunknak a szerződéshosszabbítás után Tóth Tamás Vid.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu