HETI BEHARANGOZÓ

Szerdán a BATE Boriszov, szombaton a Fradi vár a Vidire

A Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének visszavágóját idegenben, a bajnoki rangadót Sóstón vívjuk. A Vidi II a Csorna vendége lesz vasárnap.

Bajnokok Ligája 3. selejtezőkör - visszavágó
2015. augusztus 5., szerda, 19.30 (helyi idő szerint 20.30): FK BATE Boriszov - Videoton FC

Csapatunk a fehérorosz BATE Boriszov otthonában próbálja kiharcolni a továbbjutást szerda este a BL 3. selejtezőkörében. Az első felvonás 1-1-s döntetlennel ért véget Székesfehérváron, valamivel tehát kedvezőbb helyzetből várhatják a mérkőzést a hazaiak. Amelyik együttes továbblép, a Bajnokok Ligája csoportköréért játszhat, aki kiesik, az Európa Ligában teheti mindezt.

OTP Bank Liga - 4. forduló
2015. augusztus 8., szombat, 20.30: Videoton FC - FTC

A bajnokság 4. fordulójában a tabellát 100 százalékos teljesítménnyel vezető Ferencvárost fogadjuk, akik eddig a Haladást, a DVTK-t és a Vasast győzték le. A zöldek ellen bőven van törleszteni valónk, hiszen az elmúlt három találkozónkat egyaránt megnyerték. A Fradi már kiesett az Európa Ligából, a 2. selejtezőkörben a bosnyák Zeljeznicar kettős győzelemmel búcsúztatta őket.

NB III. Nyugati csoport - 2. forduló
2015. augusztus 9., vasárnap, 17.00: Csornai SE - Videoton FC II

A Vidi II győzelemmel kezdte az NB III-as bajnokságot az elmúlt héten, Disztl László tanítványai magabiztosan, 3-0-ra verték a Dorog együttesét. A 2. fordulóban Csornán lép pályára csapatunk. A zöld-fehér gárda idén jutott fel az NB III-ba, miután júniusban megnyerték a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály küzdelmeit.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek