Székesfehérváron ünnepeljük a csapatot!

A szurkolók, vasárnap este a Stadionban köszönthetik a Győrből hazaérkező csapatot. De, van más forgatókönyv is...

A csapat a vasárnap késő délutáni, győri mérkőzésen is számít szurkolói támogatására – játékosaink többször, több helyen elmondták, milyen sokat jelent nekik, hogy maguk mögött tudhatják drukkereinket.
Klubunk is készül a bajnokság utolsó játéknapjára, szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy a játékosok és a szurkolók ünnepelhessék egymást, megköszönhessék egymásnak azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a mögöttünk hagyott szezonban ki-ki a csapatért tett. Azután, hogy Győrben, az ETO Parkban véget ér a mérkőzés, a hivatalos kötelezettségeken túlesve, a játékosok amilyen gyorsan csak tehetik, hazaindulnak Székesfehérvárra. Arra számítunk, hogy itthon, több ezer drukker várja majd Farkas Balázsékat.
Éppen ezért, arra kérjük a Győrbe is elutazó szurkolókat, segítsenek abban, hogy a csapat minél hamarabb hazatérhessen, ne készüljenek olyan akcióval, amely hátráltatja a székesfehérvári programot, vagy a klubot olyan helyzetbe hozza, amely újabb fegyelmi büntetést vonhat maga után.
A székesfehérvári ünnepségre két forgatókönyvet készítettünk, hiszen az utolsó játéknapnak is két kimenetele lehet…
A fiúkat este 10 órára várjuk Székesfehérvárra, az előzetes számítások szerint akkor érnek a stadionba. 22.15-kor lépnek majd a felállított színpadra, a többi maradjon meglepetés. Mint, ahogy a „másik forgatókönyv” is maradjon egyelőre titok, ne kiabáljunk el semmit. Legyen elég annyi, szurkoljunk vasárnap este mindannyian azért, hogy Horváth Gáboréknak, miután megérkeztek a stadionba, este fél tizenegykor, a Városháza térre „kelljen” vonulnia. Bármi legyen a végeredmény, az üneplés után a buli a West Side-ban folytatódik...

További hírek