Sisa Tibor tovább szeretne álmodni

Két fronton is versenyben van a Kaposvári Rákóczi a nemzetközi kupaszereplésért. 

A Videoton kapcsán is szóba került már, de természetesen igaz ez a kaposváriakra is: a párharc kimenetele szempontjából, sok múlik azon, ki, hogy bírja a heti két tétmeccset.
- Az alapozáskor is sokszor elmondtam, hogy a betegségek, sérülések mekkora károkat okoztak. Nem lehet pihenni, a játékosoknak pedig a lehető legtöbbet ki kell hozni magukból. A Honvéd meccsen látszott, hogy fokozatosan fogyunk el - nyilatkozta Sisa Tibor vezetőedző klubja honlapjának.

A Mester hozzátette: a csapat erőnlétével nincs gond, de egyre nehezebb a pályán a jó döntéseket meghozni, egyre több hiba csúszik a játékba: - Pokolian nehéz feladat vár ránk, ugyanis Magyarország egyik legjobb csapatának az otthonában kellene nyerni, és kiharcolni a továbbjutást - mondta Sisa. - A Vidi elleni idegenbeli győzelem nem sok csapatnak sikerült a bajnokságban sem. A szerda-szombat ritmus egy olyan rövid kispaddal rendelkező csapatnak, mint a miénk még nagyobb kihívás, de örülünk, hogy a legjobb négy között vagyunk, és játszhatunk a döntőért. Igyekszünk mindent megtenni, hogy tovább álmodhassunk.

További hírek