UTÁNPÓTLÁS

Sikeres hétvégét zártak utánpótlás csapataink

Szép győzelmek születtek a szezon utolsó bajnoki mérkőzésein, U7-es csapatunk pedig tornát nyert.

A Vidi U19-esei 3-1-es győzelmet arattak a Kecskemét ellen Sóstón. Szekeres Marcell két találatot, Lencsés Balázs pedig egyet szerzett.

U17-es és U16-os csaptunk is a Diósgyőr otthonába látogatott szombaton, ahol a 17 évesek 4-3-as vereséget szenvedtek. Góljaink közül kettőt Gruber Szilárd, egyet pedig Róka Krisztián lőtt. A 16 évesek viszont három ponttal távoztak a DVTK otthonából, Takács Márió Zoltán és Szeibert Mihály góljaival 2-1-re legyőzték a Diósgyőrt.

A Békéscsabával mérkőzött U15-ös és U14-es csapatunk. A 15 évesek Kojnok Zsolt, Zsédely Zsombor és Zólyomi Dávid találataival magabiztosan, 3-0-ra győztek, míg a 14 évesek Varga Zsombor István és Hajdinger Raul Zoltán góljaival 2-1-re nyerték meg a szezon utolsó mérkőzését.

Az U17-es lányok a Győr otthonában 5-0-s vereséget szenvedtek.

Nem versenyző korosztályaink közül az U7-esek az Ikarus BSE vendégeként léptek pályára a Maksiautó Focika Kupán, és kiemelkedő teljesítménnyel az élen végeztek a 12 csapatos tornán.

"A csapat végig koncentráltan és régóta várt remek játékkal, magabiztosan nyerte meg a csoportmérkőzéseket, majd bejutottunk a hármas döntőbe is, ahol körbeverés révén, végül jobb gólaránnyal sikerült elhódítanunk a kupát. Összességében 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel szereztünk tornagyőzelmet, amire nagyon büszke vagyok. A torna válogatottjába is bekerülő Baltieri Christopher a csapat legeredményesebb játékos is lett 13 góllal” – értékelte a látottakat Fekete Csaba az U7-es csapat edzője.

"Az utóbbi idők legeredményesebb hétvégéjén vagyunk túl, hiszen a versenyző korosztályok közül csak egy nem tudott pontot szerezni, a nem versenyző korosztályok közül pedig többen kupát nyertek. A már említett U7-eseken kívül az U9-esek és az U11-esek is nemzetközi tornát nyertek Szombathelyen, ahol a mezőnyben ott voltak többek között az Austria Wien, a Sturm Graz, a Slovan Bratislava, a Fradi és az MTK együttesei is. Az U10-esek másodikak lettek, az U12-esek bronzérmet szereztek. A versenyző korosztályaink befejezték a szezon, a kisebbekre még vár néhány torna ezen a héten. Az U11-et kivéve, akik következő héten még Szlovákiában szerepelnek, ezzel a héttel befejeződnek az edzések. Július első két hetében saját szervezésű napközis táborba jöhetnek a gyerekek, majd július második részében szerdán és pénteken fakultatív foglakozásokat tartunk. A versenyző korosztályoknak július 18-án kezdődik a felkészülés" - foglalta össze a tudnivalókat Csucsánszky Zoltán, az U19-es csapat vezetőedzője.

 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek