Rendőrségi információk szurkolóinknak

A fehérvári drukkerek rendőri felvezetéssel közelíthetik meg szombaton az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.

     
  A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatta klubunkat, hogy mivel szombaton több lezárás is lesz Budapesten, szükséges a rendőri felvezetés eredetileg meghirdetettnél korábbi elindítása.
A rendőrség kéri szurkolóinkat, hogy 14.00 óráig  érkezzenek meg a korábban meghirdetett találkozási pontra, hogy a konvoj 14.15-kor elindulhasson. Emiatt a szurkolói buszokra gyülekezés 13.00 órakor lesz, az autóbuszok 13.15-kor indulnak a Piac térről.
 
     

Szombat délután 15.30-kor csapatunk a fővárosban, az MTK otthonában lép pályára a PAFC ellen, az OTP Bank Liga NB I. 13. fordulójában. A rendőrség tájékoztatása szerint szombaton 14.00-kor lesz a közös gyülekező az M1-M7 bevezető szakaszán lévő  MOL (volt AGIP) benzinkúton, ahonnan 14.15-kor indulnak rendőri felvezetéssel a Vidi szurkolóit szállító autóbuszok. A rendőrség a személygépjárművekkel érkezőknek is azt tanácsolja, hogy csatlakozzanak a konvojhoz. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy egyénileg menne a meccsre, az semmiképp ne használja a Rákóczi hidat, legegyszerűbben az Erzsébet hídon keresztül közelíthető meg az Új Hidegkuti Nándor Stadion.

Fontos információ továbbá, hogy parkoló külön nincs, ezért azt javasolják, hogy parkolásra a Sport utcát, illetve a Hungária körúton, a stadionnal szemben lévő nagy parkolót használják.

Ahogy azt korábban már jeleztük, a Videoton FC - Puskás Akadémia FC találkozóra klubunk szurkolói buszokat indít. Buszjegyet igényelni a Piac téri VidiShopban lehet október 20-án 13 óráig. Aki busszal szeretne utazni, mindenképp időben gondoskodjon a buszjegy igényléséről, mert már csak néhány szabad férőhely van az utolsó szurkolói buszon.

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak október 21-én, szombaton 13:15-kor, a gyülekező 13:00-tól lesz. 

Az Új Hidegkuti Nándor Stadiontól a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek