NB I, NB II, NB III, LIGAKUPA, VÁLOGATOTT

Rangadóval folytatódik az OTP Bank Liga

Meccsdömping lesz a héten, kedden Ligakupa- és válogatott-mérkőzés, pénteken NB I-es, szombaton NB II-es és NB III-as bajnokik lesznek terítéken.

Ligakupa, 4. játéknap

2012. október 16. (kedd) 14 óra: Videoton FC - ZTE

A Ligakupa következő fordulójában - az elmúlt hét szerdája után újra - a tavaly még NB I-es Zalaegerszeggel játszunk, ezúttal Felcsúton. Csapatunk három győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a C-csoportot, a legutóbbi mérkőzésen, szombaton 1-0-ra vertük a Kaposvárt hazai pályán. A ZTE eddig egyszer győzött és kétszer kikapott a Ligakupában, az NB II Nyugati csoportjában pedig, némi meglepetésre csak a 10. helyen áll.

Világbajnoki-selejtező mérkőzés, Budapest

2012. október 16. (kedd), 20.30 óra: Magyarország - Törökország

A magyar válogatott, Gyurcsó Ádámmal a keretben Törökországot fogadja a Puskás Ferenc Stadionban. Nemzeti tizenegyünk pénteken 1-0-ra győzött Észtországban, így három meccs után 6 ponttal harmadik a selejtezőcsoportban, a vendégek pedig 1-0-ra kikaptak Isztambulban Romániától, így mindössze 3 pontot gyűjtve, negyedikek.

OTP Bank Liga 11. forduló

2012. október 19. (péntek) 17 óra: MTK - Videoton FC

Az NB I következő játéknapján a Hungária körútra látogatunk, ahhoz az MTK-hoz, amely 10 forduló után harmadik a bajnokságban. A kék-fehérek ötször nyertek, kétszer döntetlent játszottak és háromszor kikaptak eddig. A két csapat legutóbb tavasszal találkozott, amikor a Magyar Kupa elődöntőjében Budapesten mi nyertünk, majd Székesfehérváron vereséget szenvedtünk.   

NB III. Duna csoport, 10. forduló

2012. október 20. (szombat) 12.30 óra: Videoton FC II - Csepel

A Vidi II Sárisápon ikszelt a hétvégén, előtte pedig rangadót veszített a Budaörs ellen, így jelenleg harmadik az NB III Duna csoportjában, igaz mindössze két ponttal van lemaradva az első helyezettől. Szombati ellenfelünk a 11. Csepel lesz, akik legutóbb szabadnaposak voltak, előtte pedig 4-1-re kikaptak Biatorbágyon.

NB II. Nyugati csoport, 10. forduló

2012. október 20. (szombat) 14.30 óra: Puskás Akadémia - Veszprém

A Puskás Akadémia nagyon meggyőző teljesítménnyel, veretlenül vezeti az NB II Nyugati csoportját, eddig hétszer nyertek és két döntetlent játszottak. Múlt szombaton Zalaegerszegen győztek magabiztosan, ezen a hétvégén a 10. helyezett Veszprémet fogadják Felcsúton.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek