HOGY VAN?

Paraiba elkezdte a rehabilitációt

Fiatal támadónk könnyített járógipszet kapott, amivel elkezdhette a rehabilitációt. Leghamarabb február-március környékén térhet vissza.

Paraiba október közepén szenvedett fáradásos lábközépcsont törést, amit néhány nappal később meg is kellett operálni. Az akkori műtét jól sikerült, és immár a fekvőgipsz helyett egy könnyített járógipszet visel támadónk, így semmi akadálya nem volt annak, hogy a napokban elkezdje a rehabilitációt.

"Egyelőre főleg szobabiciklizik Paraiba, de ezenkívül a felső testére is minden nap erősít. A célunk most az, hogy az izomzatát szinten tartsuk. Körülbelül egy hónap múlva veszik le a gipszet játékosunk lábáról, akkor kezdődik a rehabilitáció következő szakasza. Kicsit szerencsétlen az időpont, hiszen jön a téli szünet, azonban Paraiba számára ez az időszak is kemény munkával fog telni. Reményeink szerint a januári edzőtáborban már futballspecifikus gyakorlatokat is elvégezhet. Pontos időpontot most még nem tudok mondani a visszatérésével kapcsolatban, előreláthatólag február-március környékén térhet vissza leghamarabb" - nyilatkozta honlapunknak Purger Szilárd fizioterapeuta.
 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek