HOGY VAN?

Kovács: "Sajnálom, hogy nem lehetek ott a válogatott összetartásán"

Középpályásunk az Újpest elleni bajnokin sérült meg, de a következő fordulóban már van esély a játékára.

Kovács István a február 13-án lejátszott Újpest - Vidi rangadón szenvedett sérülést, ami miatt az elmúlt héten pihent és nem lépett pályára a hétvégi, Békéscsaba elleni találkozón, és a vasárnaptól szerdáig tartó válogatott összetartáson sem tud részt venni.

"Nagyon sajnálom, hogy a hétvégi bajnokit ki kellett hagynom, nehéz volt megélni, hogy nem segíthettem a csapatnak. A válogatott összetartására sem tudtam elmenni, ami azért is bosszantó, mert nincs túl sok lehetősége senkinek beverekednie magát az Eb-re utazó keretbe, most nekem egy lehetőség kimaradt. Nem tudok mit tenni, dolgozom tovább, és megpróbálom a bajnokikon bizonyítani, hogy helyem van a keretben. Remélem, a Puskás Akadémia elleni bajnokin már pályára léphetek és megszerezzük első tavaszi győzelmünket a bajnokságban" - nyilatkozta Kovács István.

"Kovács István az Újpest elleni meccsen rándulást szenvedett, ezért kellett kihagynia a Békéscsaba elleni bajnokit és a válogatott edzőtáborát is. Hétfőn már elkezdte a rehabilitációt, és ha minden a tervek szerint alakul, néhány nap múlva újra a csapattal készülhet" - mondta dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek