HETI BEHARANGOZÓ

Pakson folytatjuk a bajnokságot vasárnap

A Vidi II szombaton az Orosházát fogadja. Szerdán a válogatott is pályára lép, valószínűleg több Vidi-játékossal a soraiban. 

Barátságos válogatott mérkőzés
2014. március 5. szerda, 18.00: Magyarország - Finnország

Ahogy írtuk, a Vidi négy játékost ad a válogatott finnek ellen készülő keretébe, hogy közülük ki kap lehetőséget a mérkőzésen, Pintér Attila szövetségi kapitány döntése lesz. A nemzeti csapat első 2014-es fellépése következik Győrben, melyen az MLSZ tájékoztatása szerint telt ház várható. 

NB III. Közép csoport 18. forduló
2014. március 8. szombat, 13.00: Videoton FC II - Orosháza

A Vidi II remekül kezdte a tavaszt, hiszen 1-0-ra győzött vasárnap Dunaharasztiban, így a tabella ötödik helyéről várja a folytatást. Szombaton a kilencedik Orosháza látogat Fehérvárra, akik ellen van törlesztenivalónk, ősszel ugyanis 3-0-ra legyőztek bennünket.

OTP Bank Liga 19. forduló
2014. március 9. vasárnap: MVM-Paks - Videoton FC

A 19. forduló zárómeccsét vívjuk Pakson vasárnap este. Csapatunk egy pécsi 1-1-gyel, a házigazdák a Puskás Akadémiától elszenvedett 1-0-s vereséggel kezdték a tavaszt. Ősszel 4-1-re győztünk Sóstón az akkor még Horváth Ferenc vezette atomvárosiak ellen, azóta Horváth már a bajnoki címvédő ETO trénere, helyét Csertői Aurél vette át a zöld-fehér kispadon. A Vidi a második, a Paks a tizennegyedik helyről várja az összecsapást. 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek