Örök élménnyel gazdagodtak a rajzverseny győztesei

Valamennyi díjazott a VIP-ből tekinthette meg az MTK elleni győztes bajnokinkat.

"Nagyon élveztem az MTK elleni mérkőzést a Sóstói Stadion VIP-terméből. Nagyon sok élménnyel gazdagodtam. A legjobban az tetszett, hogy Oliveiraék mellettünk voltak, így velük közösen szurkolhattam a Vidinek. A kedvenc játékosom Kovács István, ezért őt is rajzoltam le, amivel végül a második helyet sikerült megszereznem a rajzpályázaton. Remélem látni fogja Kokó is a rajzot és tetszeni fog neki." - nyilatkozta honlapunknak jókedvűen Garda Luca, aki a középiskolások közül szerezte meg az ezüstérmet a rajzversenyen.

"Én is nagyon jól éreztem magam itt a VIP-ben. Sokkal jobban hallatszik innen a szurkolás, mint a fedett lelátóról. Az én kedvenc játékosom Paraiba, szerintem nagyon ügyesen focizik. Lassan három éve - vagyis hat éves korom óta - járok Vidi-meccsekre. Apukám hozott ki először a Sóstói Stadionba, azóta pedig majdnem minden hazai meccsre kijöttünk. Itt voltam, amikor bajnokok lettünk, az hatalmas élmény volt, de az Európa Liga-meccseket sem fogom elfelejteni" - árulta el nekünk a kilenc éves Győri Zoltán, aki az általános iskola (alsó tagozat) kategóriában az első helyet szerezte meg, ezzel a remek rajzzal.

A Székesfehérváron és a környező településeken meghirdetett rajzverseny hatalmas siker volt, természetesen a jövőben is fogunk rajzpályázatot szervezni az iskolák számára!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Simon Csaba

További hírek