SIMPLE NŐI LIGA

Női csapatunk vereséget szenvedett a Győr ellen

Szoros első félidő után nem volt esélyünk a pontszerzésre a szombati bajnokin.

Fehérvár FC - ETO FC Győr 1-9 (1-2)
Fehérvár FC: Németh (Kovács) - Ramor, Zuggó (Mihályi), Jánosi, Földvári, Jánoska (Tóth), Németh, Romanoczki, Kántor (Bors), Szombati (Balla), Simon
Gólszerzők: Földvári (18.), ill. Süle (14., 71.), Savanya (39.), Ladhani (46., 49.), Simon (öngól, 61.), Vachter (79.), Kovács (86.), Sali (91.)

A Simple Női Liga NB I 18. fordulójában a tabellamásodik ETO FC Győr látogatott Sóstóra és a 14. percben Süle góljával megszerezte a vezetést (0-1). A 18. minutumban remek góllal egyenlítettünk: Földvári Fanni ismerte fel a lehetőséget és 26 méterről a kint álló kapus fölött a hálóba bombázott (1-1). Kishíján a vezetés is összejött: jó letámadás után kevésen múlt, hogy elvegyük a labdát Bokor kapustól. Főként a győri lábakon járt a labda, önfeláldozóan védekeztek a mieink: Simon blokkolt egy gólba tartó lövést. A hajrában Savanya távoli lövése kifogott Némethen (1-2), sok sérüléssel küzdő csapatunk így is helytállt az első 45 percben.

A második félidőre felpaprikázva jött vissza az ETO: pontos passzok után a kilépő Ladhani lőtt a hosszúba (1-3). Lendületben maradtak a látogatók, az ide-oda pattogó labdát ismét Ladhani küldte a hálóba (1-4). A 62. percben Simonról került a labda saját kapujába (1-5). A 66. minutumban villant a Vidi is: Ramor lövését szögletre tolta a győri kapus. A 72. percben Süle vágott a léc alá egy jobb oldali beadást (1-6), majd a másik szélen is pontos vendégakció futott, Vachter volt a befejező (1-7). A 85. percben Kovács távolija is beakadt (1-8), végül Sali gólja zárta a mérkőzést (1-9).

A vidis lányok a következő fordulóban Szekszárdon vendégszerepelnek.

+29 kép megtekintése

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek