Nego Loic bekerült az M4 Sport álomcsapatába

Az m4sport.hu szerkesztői is összeállították saját 11-üket.

A szezon végén szokás szerint a legtöbb sportmédium hol szubjektív érzések, hol objektív adatok (pl. InStat-értékek) alapján összeállítja a bajnokság legjobbjaiból álló álomcsapatát. Így tettek az m4sport.hu szerkesztői is, akik csapatunkból Nego Loic-ot szavazták be a legjobb 11-be, amely szerintük a következőképpen áll össze.

Dibusz (FTC) - Nego (MOL Fehérvár FC), Prenga (Kisvárda), Blazic (FTC), Leoni (Kisvárda) - Mitrovic (Újpest FC), Laidouni (FTC), van Nieff (PAFC) - Bumba (Kisvárda), Ádám Martin (Paksi FC), R. Mmaee (FTC)

Válogatott játékosunk beválogatását így indokolták:

"Bár a Fehérvárnak globálisan nem volt jó szezonja, a csapatból kiemelkedett Loic Nego játéka. Mindenképp imponáló, hogy az összevissza változó játékrendszerekben is el tudott igazodni, sőt – ha minden kötél szakadt – belső középpályásként is képes volt maradandót alkotni. Ráadásul akkor sem jött zavarba, amikor Bese Barnabás személyében válogatott posztriválist kapott – még nagyobb fokozatra kapcsolt.

Michael Boris jól ismerte fel, hogy a három belső védős rendszerben lehet igazán lehetősége bejátszani a komplett jobboldalt, ennek köszönhetően két gólig és tizenegy gólpasszig is eljutott, utóbbi összevetésben csak a tavaszt Cipruson töltő Bognár István előzi meg."

A teljes cikk elolvasható ide kattintva.

 

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek