Nego Loic a szezon csapatában a Nemzeti Sportnál

Magyar válogatott játékosunk az m4sport.hu álomcsapata után a sportnapilap osztályzatai alapján is bekerült az elmúlt idény legjobb tizenegyébe.

Ahogy 1967 óta minden évben, a mögöttünk hagyott 2021/2022-es szezon után is elkészítette a Nemzeti Sport a posztonkénti játékosrangsorát a lap tudósítónak mérkőzések utáni osztályzatai alapján. A listára azok a játékosok kerülhettek fel, akik az idény mérkőzéseinek felénél eggyel többször, legalább 17 alkalommal kaptak osztályzatot (amihez minimum 30 percet kell a pályán tölteni). 

A bajnokság legjobbjaiból összeállított tizenegybe öt csapatból kerültek be a játékosok, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott futballistája, Nego Loic a jobb oldali védők rangsorában végzett az élen (29 bajnoki alapján 5,62-es átlaggal zárt) - a válogatott júniusi Nemzetek Ligája-találkozóira is meghívót kapott Nego az m4sport.hu szerkesztőinek álomcsapatába is bekerült. A posztonkénti rangsorokban csapatunkból Nikolics Nemanja a csatárok, Dárdai Palkó a támadó középpályások között végzett harmadikként.

A 2021/2022-es szezon csapata a Nemzeti Sportnál (4-2-3-1-es felállásban):

Dibusz Dénes (Ferencváros) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Herdi Prenga (Kisvárda), Adnan Kovacevic (Ferencváros), Eldar Civic (Ferencváros) - Aissa Laidouni (Ferencváros), Papp Kristóf (Paks) - Yohan Croizet (Újpest), Bognár István (Paks), Claudiu-Vasile Bumba (Kisvárda) - Ádám Martin (Paks)

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek