VIDI II

A dobogós Nagykanizsa otthonában lép pályára második csapatunk

Vasárnap délután a dobogóért küzdő Nagykanizsa otthonában játszik második csapatunk.

NB III-as csapatunk az előző fordulóban nagyon fontos győzelmet aratott hazai pályán a sereghajtó Dunaújváros ellen (4-0), ezzel közelebb kerültünk ahhoz, hogy jövőre is az NB III-ban szerepeljünk.

A forduló további mérkőzésein azonban kiderült, hogy múlt héten vasárnap délután több bravúros eredmény is született a csoportunkban, a Mohács például 1-0-ra legyőzte a listavezető Iváncsát, a Gárdony pedig szintén hazai pályán 3-0-ra nyert a Paks II ellen, így tovább sűrűsödött a mezőny az alsóházban.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Tavaszi szezon, 26. forduló

28 április vasárnap

FC Nagykanizsa
  • Lőrincz
  • Kondor
  • Lőrincz
  • Lőrincz

4-2

Olajbányász Sporttelep Nagykanizsa

Fehérvár FC II
  • Molnár
  • Kovács

FC Nagykanizsa

Kálovits Henrik - Bence Szilárd (Hajnal Gergely 46'), Godzsajev-Telmán Rabil Ogli, Szilágyi Adrián Gábor, Szökrönyös Dániel (Józsa Ádám 87'), Lőrincz Bence (Winkler András 90'), Szanyi Krisztián, Varga Dominik, Szabó Patrik Zsolt (Sági Marcell 90'), Zsemlye Balázs, Major Ernő (Kondor Kristóf 46')

Fehérvár FC II

Emil Rockov - Simut Mario, Polényi Gábor, Husvéth Ádám, Virágh Milán Ferenc - Molnár Csaba, Kecskés Máté (Gosztonyi András 64') - Menyhárt Zsombor (Cserkuti-Németh Olivér 76'), Kovács Bence (Rétfalvi Zsombor 68'), Csepregi Barnabás - Kovács Patrik

Játékvezetők

Németh Gergely

Volenitcs Erik János, Jakab Bianka

Imrik László fiatal csapata úgy utazik Nagykanizsára, hogy a forduló előtt a kiesést jelentő 14. helyen áll együttesünk 23 ponttal. A biztos bennmaradást a 12. hely jelenti, ezt a pozíciót jelenleg a Mohács foglalja el 24 ponttal, de a 9. helyezett Bonyhád-Majos együttese is csupán három pont távolságra van tőlünk, vagyis óriási harc várható az utolsó fordulókban a bennmaradásért.

A Nagykanizsa a forduló előtt a tabella harmadik helyén áll, 1 ponttal megelőzve a Dunaföldvárt. Ősszel a két csapat székesfehérvári mérkőzésén magabiztosan nyert a Nagykanizsa 5-1-re.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek