KLUB

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Leandro Martíneznek!

A vasárnapi Vidi - ETO rangadón sérült meg a Győr gólt is szerző támadója. A műtétet Székesfehérváron végezték.

A hétvégén lejátszott Videoton FC - Győri ETO FC rangadó utolsó percében Leandro Martínez, a zöld-fehérek csatára egy Oliveirával folytatott párharcot követően megcsúszott, és mint utólag kiderült súlyos sérülést szenvedett. A játékost a hét közepén a Vidi orvosi csapatához tartozó dr. Abkarovits Géza műtötte meg Székesfehérváron.

"Martinez oldalszalag-szakadást szenvedett. A műtéti beavatkozás sikeres volt, ha minden jól megy, nagyjából 3 hónap múlva végezhet teljes értékű munkát a játékos" - nyilatkozta a vidi.hu-nak a szakember.

"A sok biztató szó, ami a csapattól vagy a szurkolóktól a fórumokon és a közösségi portálokon érkezett felém, nagy erőt ad nekem a gyógyuláshoz. Szeretném megköszönni a Videoton drukkereinek is, hogy amikor a hordágyon levittek a pályáról, akkor megtapsoltak engem" - mondta Martínez a kisaldöld.hu-nak.

Emlékezhetünk, hogy az őszi ETO - Vidi bajnokin is történt egy ugyanilyen jellegű, sajnálatos sérülés, akkor Juhász Roland volt a szenvedő alany, ő 2 és fél hónap után térhetett vissza a pályára.

Klubunk nevében ezúton kívánunk mielőbbi, teljes felépülést Leandro Martíneznek!

Szerző: Videoton FC

Fotó: vidi.hu

További hírek