Megvette már a jegyét a csütörtöki EL-meccsre?

Időt és pénzt is megtakarít, ha elővételben vásárol! A jegyet érdemes a későbbiekre is megőrizni, hiszen továbbjutás esetén a jegyvásárlóinknak elővásárlási joga lesz a harmadik selejtezőkör hazai mérkőzésére is!

Nagyszerűen sikerült a Vidi nyári ausztriai edzőtábora, mind a négy nemzetközi edzőmeccsét megnyerte Marko Nikolics együttese, ráadásul még gólt sem kaptak kapusaink. Vezetőedzőnk is elégedetten értékelte a látottakat, mint fogalmazott "valamennyire már úgy játszik a Vidi, ahogyan én szeretném."

Ne hagyja ki csapatunk első idei nemzetközi tétmeccsét, szurkoljon a Vidinek a Pancho Arénában az Európa Liga első selejtezőkörében 2017. június 29-én, 20.45-kor!

Mindenképp az javasoljuk szurkolóinknak, hogy elővételben vásárolják meg a belépőjüket, így nem csak a helyszíni jegyárnál kedvezményesebben juthatnak hozzá, de elkerülhetik a mérkőzésnapi sorban állást is! 

Elővásárlási lehetőség - Őrizze meg jegyét, érdemes!

Azon szurkolók számára, akik az 1. és 2. selejtezőkörre is megvásárolják jegyüket, továbbjutás esetén elővásárlási lehetőséget biztosítunk a 2. selejtezőkör után, így biztosan lesz helyük a harmadik selejtezőkörre is. 

A playoff-mérkőzésre szintén garantáltan juthat jegyhez elővételben minden olyan szurkolónk, akinek megvan a belépője az 1., 2. és 3. selejtezőkörre, és azt bemutatja a VidiShopban.

 

Kattintson ide, és megtudhatja, hogy milyen előnyökhöz juthat, ha elővételben vásárolja meg belépőjét!

 

Európa Liga-selejtező (Q1,Q2) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 1400 2800
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 700 1400
Gyerek, 14 év alatt 500 1000


Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket az összecsapásra, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Minden szurkolói információt megtalál a Vidi - Balzan FC mérkőzéssel kapcsolatban ide kattintva!

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek