LIGAKUPA

Már csak 8 csapat van talpon a Ligakupában

A 2013-2014-es szezon után újra összekerült a Vidi és a Loki. A további párosítás: Pécs - MTK, FTC- Szigetszentmiklós és Honvéd - Nyíregyháza.

Az idei szezon Ligakupa sorozata szeptemberben kezdődött, 32 csapat 8 kvartettre osztva kezdte a küzdelmeket. A Vidit az E csoportba sorsolták a Vasas, az Ajka és az Újpest társaságában, ahonnan együttesünk az első helyről jutott tovább. A hat oda-visszavágós meccsen négyszer győztünk, egyszer ikszeltünk és egyszer kaptunk ki, 18 gólt szereztünk és 5-öt kaptunk. A legjobb 16 között a Dunaújvárossal találkoztunk és összesítésben 4-3-as győzelemnek örülhettünk. Eddigi 22 találatunkból 10-et Feczesin Róbert szerzett, aki ezzel az egész sorozat legeredményesebb játékosa.

Szerdai ellenfelünk, a DVSC szintén csoportgyőztesként jutott a nyolcaddöntőbe, ahol a Sopront összesítésben 4-2-vel búcsúztatták. (A Loki idei Ligakupa-eredményeiről ide kattintva olvashat bővebben.)

A másik három negyeddöntő első meccsét kedden játszották, a következő eredmények születtek: Pécs - MTK 0-1, Honvéd - Nyíregyháza 3-0 és FTC - Szigetszentmiklós 7-1.

A visszavágók időpontja április 21-e, kedd.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek