INTERJÚ

Loic Nego: "Koncentráltak voltunk és nagyobb különbséggel győztünk"

Francia jobbhátvédünk nem volt elégedett a Paks és a Ferencváros elleni játékával, ezért mindenképpen változtatni szeretett volna.

A Videoton FC szombaton délután-kora este magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ellen a Pancho Arénában. Az OTP Bank Liga 30. fordulójában rendezett mérkőzésen gólt lőtt és asszisztot jegyzett Loic Nego, aki ezzel már hatgólos az idei kiírásban.

"Jól készültünk fel a mostani mérkőzésre. Tudtuk, hogy különösen fontos találkozóról van szó, hiszen Juhász Roland, Danko Lazovics és a kisebb sérüléssel bajlódó Huszti Szabolcs személyében három kulcsjátékosunkat is nélkülöznünk kell majd. A mai napon nélkülük is kiválóan játszottunk, koncentráltak voltunk és sikerült is nagyobb különbséggel győznünk, aminek természetesen nagyon örülök. Az előző mérkőzéseken, Pakson és a Fradi ellen nem voltam elégedett a támadójátékommal és nagy általánosságban a játékommal sem, ezúttal teljesen másik arcomat szerettem volna mutatni és azt hiszem, hogy ez össze is jött. A következő három összecsapáson is ugyanilyen teljesítményben reménykedem. Egyébiránt nem érdekelnek a statisztikáim, ez egy csapatjáték, lényegtelen, hogy én hány gólt rúgok, a csapatnak kell minél többet elérnie és győznie. Ma éppen nekem is kijött a lépés" - fogalmazott jobbhátvédünk, Loic Nego.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek