SIMPLE NŐI LIGA

Kikaptunk Szekszárdon, búcsúzik az NB I-től női csapatunk

Ötgólos találkozón maradt alul szombaton női együttesünk, amivel eldőlt, hogy már nem sikerülhet a bennmaradás a legmagasabb osztályban.

Abban a tudatban lépett pályára női csapatunk a Szekszárd otthonában a Simple Női Liga NB I 19. fordulójában, hogy csak győzelem esetén marad matematikai esélyünk a következő évi élvonalbeli tagság kiharcolására.

A sérülések miatt több alapemberét nélkülöző együttesünk számára nem kezdődött jól a mérkőzés, a hazaiak az első percben megszerezték a vezetést. Az első félidő vége előtt Ramor Korinna góljával egyenlítettünk, így döntetlennel mentek pihenőre a csapatok (1-1).

Az 55. minutumban egy büntető után ismét a hazaiaknál volt az előny, amire a 77. percben megint válaszoltunk, azonban a 82.-ben a hazaiak harmadik gólja eldöntötte a meccset (3-2).

A szekszárdi vereséggel sajnos eldőlt, hogy második NB I-es szezonjának végén női csapatunk búcsúzik az élvonaltól. A lányokra még három bajnoki vár az idényben, jövő szombaton 17 órától a Soroksár otthonában lépünk pályára.

Simple Liga Női NB I, 2023-2024, Tavaszi idény, 19. forduló

20 április szombat

Szekszárdi WFC

3-2

Szekszárdi Városi Stadion Szekszárd

Fehérvár FC
Játékvezetők

Alafi Beatrix

Jakab Bianka, Tóth Csenge

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek