EDZŐMÉRKŐZÉS

Kétgólos győzelem a Budafok ellen

Pénteken zárt kapus edzőmérkőzésen fogadtuk az NB II-es budafokiakat.

Pénteken délben a MOL Aréna Sóstó egyik edzőpályáján az NB II-ben szereplő Budafok ellen léptünk pályára zárt kapuk mögött. Szabics Imre a Kovácsik - Kojnok, Lüftner, Papp Milán, Hangya - Funsho, Kovács I., Alef, Petrjak - Dárdai, Nikolics tizenegynek szavazott bizalmat kezdőként.

A 26. perben Dárdai Palkó tekert kapu fölé egy jobb oldali szabadrúgást. Két perccel később Nikolics szerzett labdát, Funshóhoz játszotta azt, aki a középen érkező Dárdaihoz centerezett, fiatal támadónk pedig estében nagy gólt ragasztott a jobb felső sarokba (1-0).

A vezetés megszerzése után nyolc perccel ismét Dárdai veszélyeztetett, de Oroszi lábbal nagyot védett. A 42. percben viszont hibázott a vendégek kapusa, Nikolics szerezte meg a labdát a budafoki hálóőrtől, aki ezután szabálytalanul állította meg Nikot. A büntetőt a sértett végezte el, és nem is hibázott, kétgólos előnnyel vonultak pihenőre a csapatok (2-0). A szünetben Papp Milán, Funsho, Nikolics, Petrjak, Dárdai, Kovács István és Kovácsik Ádám hagyta el a pályát, a helyükre Heister, Fodor Péter, Horváth Barnabás, Armin Hodzic, Tóth Attila, Tóth Tamás Vid és Dala Martin állt be.

A második játékrész Vidi-helyzettel kezdődött: Horváth B. megpattanó távoli lövését védte bravúrral a Oroszi. Két perccel később Hodzic lövésénél volt helyén a vendégek kapusa. Az 52. percben Hodzic passzolt a jobb szélen felfutó Fodor Péterhez, aki 14 méterről nagy erővel a kapu fölé bombázott. Újabb két perc elteltével Hodzic Tóth Tamás Videt hozta játékba, de fiatal csatárunk 10 méterről kapu fölé lőtte a labdát, majd az 58. percben Hangya beadását fejelte kapu mellé ugyanő. A 67. percben nagy visszatérőt köszönthettünk a pályán, Hangya Szilvesztert az éppen budafoki kölcsönjátéka során megsérülő Zsóri Dániel váltotta. A hátralévő bő húsz percben nagyobb helyzetet már nem alakítottak ki a csapatok, 2-0-ra legyőztük a Budafokot.

Következik november 21-én, 17:30 órakor az idegenbeli Ferencváros elleni rangadó, amelyre különvonatot is indít klubunk, a részetekről ide kattintva olvashatsz.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek