ELLENFÉL-LES

Két meccsen négy pontot szerzett eddig idegenben az MTK

A fővárosi kék-fehérek 7 ponttal a tabella második helyén állnak.

Szombaton az MTK Budapest csapatát látjuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban, a mérkőzés 20.30-kor kezdődik majd.

Jól kezdték a szezont a kék-fehérek, hiszen négy kör után a második helyen állnak, két győzelem (Honvéd o., Újpest i.) mellett egy döntetlent játszottak (Gyirmóton) és egy vereséget szenvedtek (otthon a Kisvárdától). Öt gólt szereztek és négyet kaptak, az ötből kettő Gheorghe Grozav nevéhez fűződik. 

A román támadó a szezon előtt csatlakozott a csapathoz, csak úgy, mint a következő játékosok: Kocsis Bence (PAFC), Kosznovszky Márk (Parma), Kovácsréti Márk (Kisvárda), Ylber Ramadani (BK Vejle) és James Weir (FK Pohronie). Távozott viszont az új idény előtt többek között Cseke Benjámin (Mezőkövesd), Kanta József (visszavonult), Patrick Ikenne-King (?), Pintér Ádám (visszavonult), Schön Szabolcs (FC Dallas) és Varga Roland (al-Ittihad).

A kispadon is változás történt, a magyar válogatott korábbi pályaedzője, Giovanni Constantino vette át az irányítást Michael Boristól. 

A Vidi pályaválasztása mellett a hétvégi lesz az 52. találkozó, eddig 27 Vidi-siker, 11 döntetlen és 13 MTK-győzelem született. Legutóbb februárban játszottunk velük Sóstón, akkor 2-1-re nyertek a vendégek. 

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek