INSTAT

InStat: Makarenko az 5. forduló legjobbjai között

Ukrán középpályásunk eddig mindhárom mérkőzése alapján bekerült az álomcsapatba.

Az InStat az OTP Bank Liga 5. fordulója után is (szombat este 2-1-re legyőztük az MTK-t a MOL Aréna Sóstóban) elkészítette statisztikai elemzését, amelyből ismét sok érdekességet tudhattunk meg a 12 csapat, valamint a játékosok teljesítményéről.

Ebből kiderült többek között, hogy a legtöbbet a mi csapatunk birtokolta a labdát az előző körben (31 perc 16 másodperc, az összes együttes átlaga 25:40 volt), valamint a Vidi-játékosok nevéhez volt köthető a második legtöbb pontos passz és a legtöbb földön megnyert párharc is. 

Ami a labdarúgók egyéni teljesítményt illeti, az InStat-érték alapján a TOP 10-be Marcel Heister és Jevhen Makarenko, a TOP 20-ba pedig még Szendrei Norbert fért be, a posztok alapján összerakott legjobb 11-ben pedig ukrán középpályásunk kapott helyett - sorozatban harmadszor!

Az OTP Bank Liga 5. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (4-3-3-as felállásban):

Tomas Kosicky (DVSC, 267-es InStat-érték) - Artem Favorov (PAFC, 259), Adnan Kovacevic (FTC, 285), Herdi Prenga (Kisvárda, 284), Eldar Civic (FTC, 316) - Igor Kharatin (FTC, 337), Dzsudzsák Balázs (DVSC, 297), Jevhen Makarenko (MOL Fehérvár FC, 286) - Robert Mak (FTC, 309),  Ryan Mmaee (FTC, 306), Nagy Zsolt (PAFC, 292)

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek