Kedden izraeli csapattal játszunk felkészülési mérkőzést

Az első keretből azok kapnak lehetőséget, akik hétvégén nem játszottak. Hozzájuk csatlakozik néhány játékos az NB II-es csapatból.

A Hapoel Ra'anana ellen, kedden délután Felcsúton, Szakály és Lencse is bizonyíthat Paulo Sousanak.

Kedden 17 órakor, az izraeli másodosztályban szereplő Hapoel Ra'anana csapatát látjuk vendégül Felcsúton. A mérkőzés remek alkalmat biztosít Paulo Sousanak arra, hogy azoknak is lehetőséget adjon, akik eddig kevesebbet szerepeltek tétmérkőzéseken. Az első keretből elsősorban azok léphetnek pályára, akik a hétvégén nem játszottak a Kaposvár ellen, de vezetőedzőnk kíváncsi néhány, az NB II-es kerethez tartozó játékos teljesítményére is.

A mérkőzésről természetesen honlapunk kedden este részletesen beszámol, valamint Facebook-oldalunkon élőben közvetítjük a meccset.

Hapoel Ra'anana

A csapatot 1972-ben alapították. A 90-es évek közepéig a Liga Gimelben, vagyis az izraeli ötödosztályban szerepeltek. Ezt követően a csapat elkezdett szárnyalni, és évről-évre előrébb jutottak. 2000-ben már a Liga Lemuit-ban, vagyis az izraeli másodosztályban játszott a csapat. A 2008-2009-es szezonban érte el a klub a legnagyobb sikerét, ekkor ugyanis az izraeli első osztályban szerepelt a csapat, azonban nem sikerült a szezon végén kiharcolniuk a bentmaradást. Az előző idényben a Hapoel Ra'anana, a másodosztályban, az ötödik helyen végzett.
Az izraeli csapat kerete 19 játékosból áll, köztük található egy brazil és egy amerikai-izraeli kettős állampolgár, a többi labdarúgó izraeli.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek