Kárpótoljuk szurkolóinkat a drágábban kapott debreceni jegyekért

Azon szurkolóink, akik Debrecenbe elkísérik a Vidit, a legközelebbi, Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésre féláron vásárolhatnak belépőt.

A Videoton FC a DVSC elleni rangadó előtt, - ahogy korábban számos más esetben is -, azzal a céllal fordult az MLSZ felé, hogy sikerüljön tiszta viszonyokat teremteni a magyar labdarúgásban: ezúttal a szurkolók részére biztosított vendégjegyek értékesítésének, következetlenül zajló ügyében. Klubunk bízik benne, hogy az adott eset kapcsán a Magyar Labdarúgó-szövetségnek sikerül hosszú távra rendeznie a problémát.

Ettől függetlenül tisztában vagyunk azzal, hogy az elmúlt napok jegymizériájának legnagyobb vesztesei így is a Vidi-szurkolók lehetnek. A szükséges lépések megtétele ugyanis nem változtat a tényen, hogy az  előzetes tájékoztatással ellentétben 1200 Ft helyett 2000 Ft-ot kell kifizetniük a DVSC-Vidi szuperrangadó belépőjéért.
Szolidaritást vállalva szurkolóinkkal, klubunk vezetése úgy döntött, hogy magára vállalja a hivatalos honlapunkon eredetileg meghirdetett ár és a később megváltoztatott végleges ár közötti különbözetet.

Azok a szurkolóink, akik elkísérik a csapatot Debrecenbe, a következő, augusztus 27.-i, idegenbeli Bp. Honvéd - Videoton FC mérkőzésre féláron vásárolhatják meg a belépőt a vendégszektorba.
Fontos, hogy mindenki őrizze meg a DVSC-Vidi mérkőzés belépőjét, hiszen ezzel tudják majd igazolni a jegyvásárlásnál, hogy jogosultak a kedvezményre, mellyel klubunk kárpótolja szurkolóinkat.

A Videoton FC a jövőben is fel fog lépni minden olyan esetben, amikor úgy ítéli meg, hogy szurkolóinkat hátrányosan érintő események történhetnek.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek