A BRFK tájékoztatása a Vidi-szurkolóknak

A fővárosi rendőrség elküldte honlapunknak a fehérvári szurkolók számára ajánlott útvonaltervet.

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I következő fordulójában augusztus 27-én 17.30-kor kerül megrendezésre a Budapest Honvéd – Videoton FC labdarúgó mérkőzés.

A közúti közlekedést választó vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetve kísérését tervezzük a stadion III-as beléptető kapujához, (vendégbejárat) illetőleg biztosítjuk egy olyan, a stadionhoz közeli utcában a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 16.30 és 16.45 óra között gyülekezzenek a M5 bevezető szakaszán a 15 KM-nél lévő Auchan áruház parkolójában, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük.

Azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, az alábbi útvonalat ajánljuk:

M7 autópálya – M0 autóút - M5 autópálya (Budapest felé) – a 15-ös KM-nél jobbra, át a felüljárón (Méta u.) – a második közlekedési lámpánál balra (Pozsony u.) – a stop táblánál balra (Kassa u., majd Darányi I. u.) a közlekedési lámpánál balra (Puskás F. u.) Itt található a stadion, és a Temető közben a vendégkapu közvetlen közelében lehetőség lesz várakozóhelyet találni.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek