FELKÉSZÜLÉS

Június 29-én Bábolnán lépünk pályára

Június utolsó szombatján 17 órától az idén a 100. születésnapját ünneplő Bábolna SE vendégei leszünk.

Ahogy arról már beszámoltunk, csapatunk június 17-én (hétfőn) különböző orvosi vizsgálatokkal és felmérésekkel kezdi majd meg a felkészülést a 2024/2025-ös idényre, június 19-től pedig már labdás edzéseket is vezényel a stáb játékosainknak.

A felkészülés alatt az első mérkőzésünket június 29-én (szombaton) 17 órától, Bábolnán játsszuk. Egy jubileumi ünnepségre kapott meghívást csapatunk, amelynek keretében az idén 100 esztendős, a Komárom-Esztergom vármegyei első osztályban szereplő Bábolna SE ellen lépünk pályára. Ellenfelünk az előző idényben a 13 csapatos bajnokságban a 6. helyen végzett. A keretet böngészve ismerős névvel is találkozhatunk, hiszen a Bábolna játékosa az a Polgár Patrik, aki a 2022/2023-as szezonban a Vidi U19-es csapatában futballozott egy szezont.

Érdekesség, hogy a Bábolnával ugyan még sosem játszottunk történetünk során, de a Bábolnai Sporttelepen már pályára léptünk, méghozzá 1977. augusztus 11-én a Balaton Kupában, akkor 4-1-re győztük le a Tatabányát Tiber duplájával, valamint Szabó és Burcsa találataival.

A találkozóra a belépés mindenki számára ingyenes.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek