Jótékonyság: Licitálj vidis válogatott mezekre!

Fiola Attila, Nego Loic, Schön Szabolcs és Dárdai Palkó dedikált magyar válogatott mezére várjuk az ajánlatokat. A bevételt a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központnak és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat székesfehérvári támo

Az idei karácsony sem maradhat vidis jótékonysági árverés nélkül! Csapatunkból az őszi idény során négy játékos kapott meghívót a magyar válogatottba, így ezúttal Fiola Attila, Nego Loic, Schön Szabolcs és Dárdai Palkó dedikált magyar válogatott mezére várjuk az ajánlatokat.

A befolyt összeget a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központnak és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat székesfehérvári támogató szolgálatának adományozzuk.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat részéről Romhányi Tamás, kommunikációs vezető mutatta be a fehérvári egység működését:

“A Szeretetszolgálat székesfehérvári támogató szolgálatának további működtetésére, a sérült embereket szállító járművek megnövekedett üzemeltetési költségeinek ellensúlyozására szeretnénk kérni a támogatást. Székesfehérváron 15 fogyatékos gyermeket és fiatalembert visz iskolába, illetve ellátó intézménybe a máltai szervezet két mikrobusza, majd délután az intézményekből haza. Napközben a városban, és a környéken élő sérült felnőtteket segítik a kollégák, szükség esetén orvoshoz, hivatali ügyek intézéséhez szállítják őket. A támogató szolgálat egyre nehezebb körülmények között működik, az ellátás megőrzéséhez, a sérült emberek szállításához kérjük a segítséget”.

A licitálás pénteken (december 9.) 10:00 órakor kezdődik, az árverésnek kedden (december 13.) 12:00 órakor lesz vége. A mezek kikiáltási ára 40 000 forint, a licitlépcső mindhárom meznél 10 000 forint.

A mezekre az alábbi linkeken tudsz licitálni:

Fiola Attila mezéhez kattints ide!

Nego Loic mezéhez kattins ide!

Dárdai Palkó mezéhez kattints ide!

Schön Szabolcs mezéhez kattints ide!

Női csapatunk is felajánlott egy dedikált mezt jótékony célra, arről bővebben ide kattintva olvashattok!

Aki segíteni szeretne a licitáláson kívül, az alábbi számlaszámokon teheti meg:

Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ, számlaszám: 10700048-72560741-51100005, közlemény: jótékonysági felajánlás

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, számlaszám: 11784009-20201588, közlemény: jótékonysági felajánlás, székesfehérvári támogató szolgálat

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek