INTERJÚ

José Gomes: "A saját játékunkat kell játszanunk"

Ma kora este a Sóstói Stadionban nemzetközi sajtótájékoztatón José Gomes mellett Nikolics Nemanja is nyilatkozott röviden a csütörtök esti EL-meccsel kapcsolatban.

"A kéthetes felkészülés egyáltalán nem nevezhető ideálisnak, azonban ne felejtsük, hogy a bajnokság vége és a felkészülés eleje között is csak két hét telt el. Ennek előnyei és hátrányai is vannak. Előny, hogy a rövid pihenő idő alatt a játékosok nem tudtak leengedni, vagyis jó állapotban kezdték el a felkészülést. Ellenfelünket egyáltalán nem volt könnyű feltérképezni. Csupán a tavalyi szezonból sikerült pár mérkőzésük felvételét megszereznünk. A legfontosabb azonban az, hogy saját magunkkal foglalkozzunk, és a saját játékunkat játsszuk. Elégedett vagyok a csapat eddigi munkájával. Jó formában vagyunk, és készen állunk arra, hogy egy kitűnő mérkőzést játsszunk csütörtök este" - nyilatkozta José Gomes.

"Nem volt sok időnk pihenni a nyáron, azonban ilyen a profi foci. A klubnak és nekünk, játékosoknak is az a célunk, hogy mindig ott legyünk a nemzetközi kupaporondon. Most itt vagyunk, és nagyon boldog vagyok. Felkészülten várjuk az Európa Ligát. Aki ismer, az tudja, hogy mindig úgy futok ki a pályára, hogy gólt, gólokat szerezzek. Remélem, holnap is sikerül majd a kapuba találnom" - nyilatkozta Nikolics Nemanja.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek