Jegyinformációk

Cikkünkben minden fontos információt megtalálsz a 2024/2025-ös szezon hazai bajnoki mérkőzéseire szóló jegyvásárlásról. 

A 2024/2025-ös szezon első hazai mérkőzésén, augusztus 3-án a DVTK ellen lépünk pályára. Csapatunk menetrendjét ide kattintva találod.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a rendőrség által kiemelt kockázatúnak ítélt mérkőzésekre a jegy megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. A nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárláskor nem szükséges személyes adatok megadása! A kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsd magadnál!

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Jegyárak

A Ferencvárosi TC és az Újpest FC elleni mérkőzések kiemelt találkozónak számítanak és így más árkategóriába esnek.

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A 2024/2025-ös szezonban a VIP Lounge szintre mérkőzésjegy is igényelhető, kizárólag a vip@varosgondnoksag.hu e-mail címen. A VIP-bérlet ára 300 000 Ft, 6-14 éves korú gyermekek számára 150 000 Ft, 6 éves kor alatt regisztrációs jegy igénylése mellett ingyenes a belépés. A bérlet a Konferencia Liga, OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzések megtekintésére nyújt lehetőséget. A bérletek kizárólag személyesen, közvetlen értékesítéssel vásárolhatóak meg, internetes felületeken nem lesznek elérhetőek. A bérletvásárlással kapcsolatosan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. kollégái várják a megkeresést, és minden felmerülő további kérdésre szívesen válaszolnak. Elérhetőségeik: vip@varosgondnoksag.hu, vagy +36 70/515 8703. További információért kattints ide!

A mérkőzésre 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, azonban regisztrációs jegyet számukra is váltani kell, amelyre kizárólag személyesen van lehetőség (regisztrációs jegy váltása a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges). A regisztrációs jegyhez nem tartozik ülőhely, ilyen esetben a gyermek a szülő ölében foglalhat helyet. Egy vásárló maximum egy regisztrációs jegyet válthat ki, a jogosultság a jegyvásárlás alkalmával, illetve a mérkőzésen a beléptetőkapuknál ellenőrzésre kerül.

6 és 14 év közötti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 200 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 6 és 14 év közötti gyermekek számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 200 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára elővételben és mérkőzésnapon a helyszínen is egységesen 200 forintba kerülnek a jegyek. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás

VidiShop

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári u. 10.
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-17:30
Ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap: 12:00 - 18:00
Tourinform Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00 - 18:00,
Szombat-vasárnap: 10:00 - 18:00
Vidi Múzeum 8000 Székesfehérvár.
Csíkvári út 10 (Sóstói Stadion)
Kedd, csütörtök, szombat: 9:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz, akár a meccs napján is!

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu
Egyéb jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Várunk téged is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Fehérvár FC

További hírek