Jeff Silva első meccse a Vidiben

Az FC Basel ellen bemutatkozott csapatunkban új balhátvédünk, Jeff Silva. Úgy érezte, jól ment neki a játék, pedig hosszú idő után lépett pályára ismét.

Jeff Silva egy félidőt játszott végig a svájci bajnok elleni edzőmeccsünkön, a csere azonban nem a teljesítményének szólt a szünetben. A brazil védő az ellenfél több ígéretes támadását is meghiúsította.

- Úgy érzem, jól ment a játék a csapatnak és személy szerint nekem is. Pedig én nagyon régen nem léptem pályára, hiszen Brazíliában már régen véget ért a szezon, ráadásul a bajnoki hajrában mi már nem nagyon hajtottunk, mert elértük a célunkat, feljutott a csapat. Most viszont végre ismét komoly, hajtós meccsen játszhattam, és nagyon élveztem. Első nekifutásra szerintem nem teljesítettem rosszul - összegzi első benyomásait Jeff.

A brazil labdarúgó ugy

- Brazíliában a védők is igen sokszor felfutnak a támadásoknál, most azonban az a feladatom, hogy a legtöbbször ilyenkor is a helyemen maradjak. Most ezt a feladatot kell jól megoldanom, de nem lesz vele gondom és remélem, rengeteg hasznos megmozdulással tudom majd segíteni a csapatot az előttünk álló mérkőzéseken - mondta egyik legújabb játékosunk.

Szerző: Szabó Gergő

További hírek