JOTÉKONYSÁG

Ingyen Vidi bérletek a társadalmi felelősségvállalás jegyében

Klubunk 30-30 darab bérletet adott át a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak és a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványnak. 

Klubunk számára kiemelt fontosságú, hogy lehetőségeihez mérten hozzájáruljon a segítő civil szervezetek tevékenységeihez, programjaihoz. Korábban a Fogyatékkal Élők Fejér Megyei Sportszövetsége, az Alba-Sina SC, a Fehérvári Siketek és Nagyothalló Sport Club illetve a SZÉNA Egyesület a Családokért részesült bérlettámogatásban, szerdán pedig tovább bővült a névsor. A Debrecen elleni Ligakupa-mérkőzés végén klubunk 30 - 30 darab I-szektoros bérletet adott át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérvári Csoportjának illetve a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványnak.

Szolnoki Roland Ánosi Péterrel és egy bentlakóval, Kovács Viktóriával

A Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány nevében Ánosi Péter, a gyermekvédelmi központ igazgatóhelyettese köszönte meg az adományt.

"Évek óta szoros a kapcsolat a két szervezet között. A Videoton FC korábban is támogatott minket jegyekkel, vagy más kedvezményekkel. A labdarúgók minden karácsonykor meglátogatnak minket, és ajándékokkal kedveskednek a gyermekeknek. Otthonainkban 180 gyermek lakik, közülük nagyon sokan szorítanak a csapatnak. A most kapott harminc bérlet nagy részét a törzsszurkolók között osztjuk ki, a fennmaradó helyeket pedig a további jelentkezők között. Egy kicsit jutalomnak számít, hogy ki lehet majd jelen a meccseken. Ezáltal örömet tudunk szerezni a gyerekeknek, köszönet érte a klubnak" - nyilatkozta Ánosi Péter.

Szekeres Adrián és Bélik József

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérvári Csoportjának nevében Bélik József mondott köszönetet a Videoton FC-nek a felajánlásért.

"Hosszú évek óta tart a klubbal közös "Jegyet jegyért"-akciónk, melynek keretében a jól tanuló, jól sportoló tanulók meccsbelépőt kapnak jutalomként. De egyéb formában is segít minket a klub: éveken keresztül jegyeket biztosított számunkra, illetve a csapat őszi nagyszerű Európa Liga-menetelésére is kaptunk belépőt. Sokan fordulnak szervezetünkhöz segítségért, a rászoruló iskolásoknak, fogyatékosoknak tudunk örömet okozni azzal, hogy a helyszínen szurkolhatnak a csapatnak. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy néhány órára elterelje figyelmüket a hétköznapok gondjairól" - mondta el Bélik József.

Szerző: Gyurina Zsolt

További hírek