JÓTÉKONYSÁG

Licitálj Csongvai Áron dedikált mezére!

Az emlőrák elleni küzdelem jegyében csapatkapitányunk, Csongvai Áron aláírt Vidi-mezére indítunk árverést!

Október már hosszú évek óta a mellrák elleni küzdelem hónapja, melynek során a különböző szervezetek változatos módokon igyekeznek felhívni a figyelmet a megelőző vizsgálatokra, valamint a betegség kezelési módszereire.

Klubunk idén is csatlakozott a figyelemfelhívó-kampányhoz, amelynek részeként Csongvai Áron dedikált hazai Vidi-mezét ajánljuk fel árverésre.

A licit október 10-én 12 órakor indul és október 14-én 12 óráig tart. A kikiáltási ár 30 000 forint, a licitlépcső 15 000 forint. A befolyt összeg teljes egészében a Betegápolásért Alapítványhoz kerül. Az árverésen ide kattintva vehetsz részt!

A Betegápolásért Alapítvány​ egyik alapítója a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. A közhasznú alapítvány elsődleges feladatának tekinti, hogy segítse a kórházba a korszerű ápolási eszközök beszerzését, amelyek hozzájárulnak a magasabb szintű ellátáshoz, a betegek magasabb komfortjának biztosításához.

Amennyiben az árverésen nem tudsz részt venni, de támogatnád az alapítvány munkáját, megteheted azt a honlapjukon található egyéb módokon.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek